Hlavní obsah

V Zombielandu měli hrát Stallone i Swayze, nakonec bodoval Murray

Novinky, Stanislav Dvořák

Ve slavné komedii Zombieland si mělo zahrát několik herců, kteří už spadají do kategorie retro, ale nakonec to téměř s nikým nevyšlo. Ve filmu se objevil pouze Bill Murray.

Foto: Bioscop

Sylvester Stallone ve filmu Rambo: Do pekla a zpět

Článek

Úplně původně se měl v Zombielandu krátce objevit Patrick Swayze, ten ale onemocněl a zemřel. Později se pokusili oslovit i samotného Ramba, ale drsňák z osmdesátých let se také nedostavil. Sylvester Stallone měl právě jiné pracovní povinnosti. Další v pořadí byl ještě Mark Hammil ze Star Wars, ale ani s ním se nepodařilo domluvit.

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick poté napsali nový šťavnatý výstup pro Billa Murraye, který fanoušci ocenili. Velmi dobré hodnocení sklidil i celý film a následovalo pokračování.

Murray se ve filmu ocitl hlavně proto, že hrál ve slavné komedii Krotitelé duchů. 

Nyní natočil i nový díl, který by se měl objevit v červenci 2020, pokud se datum ještě nezmění kvůli pandemii.

Foto: Columbia Pictures

Bill Murray a Sigourney Weaverová v prvních Krotitelích duchů

Po propadáku Krotitelky duchů se chce film vrátit ke stylu 80. let, účast potvrdili Sigourney Weaverová, která měla vedlejší roli v původním snímku z roku 1984, Bill Murray a Dan Aykroyd. Další z herců, Harold Ramis, bohužel zemřel.

RECENZE: Krotitelé duchů? Duchové zůstali, kouzlo zmizelo

Kultura

Režie se ujal Jason Reitman, syn režiséra Krotitelů duchů Ivana Reitmana. Tvrdí, že nejde o to, aby vytvořil nový svět, chce pokračovat v mantinelech původního příběhu, i když něco málo se zmodernizovat musí.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám