Hlavní obsah

The Morning Show s Anistonovou pokračuje třetí řadou

Producenti seriálu The Morning Show ohlásili třetí řadu. Jennifer Anistonová v ní pokračuje jako televizní moderátorka, její kolega Steve Carell už se nevrátí.

Foto: Apple TV Plus

Jennifer Anistonová a Reese Witherspoonová v The Morning Show

Článek

Seriál se odehrává v televizním prostředí. Moderátorku populárního ranního pořadu Alex (Anistonová) překvapí, když se společnost chce po patnácti letech zbavit kolegy Mitche Kesslera (Carell) uprostřed vlny MeToo. Ohrozí to i samotnou Alex, která soupeří s novou redaktorkou Bradley (Reese Witherspoonová). Mitch Kessler prchá před MeToo do Itálie, ale ve druhé sérii zemře při nehodě.

Seriál překvapil objektivním pohledem a menší dávkou politické korektnosti, než je dnes běžná. Údajný sexuální predátor je napsán jak sympatická postava, jeho kolegyně Alex ho má ráda.

Foto: Apple TV+

Jennifer Anistonová podává životní výkon.

Novou showrunnerkou seriálu bude od roku 2022 Charlotte Stoudtová. Vedle hlavní dvojice v něm hrají také Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittmanová, Bel Powley, Desean Terry, Tom Irwin a Marcia Gay Hardenová. Nově se připojí Ruairi O’Connor, Hasan Minhaj, Holland Taylor či Tara Karsianová a další.

„Bylo vzrušující sledovat, jak jde The Morning Show dvě sezóny od úspěchu k úspěchu,“ podotkl programový šéf Apple TV Plus Matt Cherniss, podle kterého je seriál „neuvěřitelně návykový a zábavný“.

„Těšíme se, kam Charlotte zavede ty neobyčejné postavy ve třetí sérii,“ dodal. Witherspoonová a Anistonová budou vedle hraní také výkonnými producentkami série.

Reklama

Výběr článků

Načítám