Hlavní obsah

Tereza Ramba řeší neplánované těhotenství v Deníčku moderního fotra

Nová česká komedie podle předlohy Dominika Landsmana Deníček moderního fotra s Jiřím Mádlem a Terezou Rambou přijde do kin 12. srpna 2021.

Deníček moderního fotra. Tereza Ramba prozrazuje, jak přistupovala ke své postavěVideo: Cinemart

 
Článek

Navzdory tomu, že Deníček je nahlížen především z pozice novopečeného otce, neméně důležitá je i postava maminky Nataši.

„Nataša je diametrálně odlišná ode mě, od Terezy, a to přesto, že jsme se nacházely vlastně ve stejné životní situaci…“ říká herečka Tereza Ramba.

Foto: Cinemart

Tereza Ramba a Robert Jašków.

„Nataša a Dominik realizují ve filmu výchovu, která je odlišná od našeho kontaktního rodičovství, které jedeme my s Matyášem. Ale scénář byl tak dobře napsaný a tak vtipný, že i když máte úplně jiný způsob výchovy, tak i vy jako divák v kině, tak i my jako tvůrci se s tím okamžitě ztotožníte.“

Ve filmu uvidíme řadu předních českých herců. Rodiče Dominika si zahrají Pavla Tomicová a Ondřej Malý, rodiče Nataši Lucie Benešová a Roman Zach. V roli Natašina nápadníka a Dominikova soka uvidíme Lukáše Hejlíka v jeho první filmové roli vůbec, dále také Lucii Polišenskou, Ivana Luptáka, Andreu Hoffmannovou či Roberta Jaškówa.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám