Hlavní obsah

Skvělá inspirace pro všechny, kterým láska trochu šediví, popsal komedii moderátor Zuna

Do kin vstupuje francouzská romantická komedie Tenkrát podruhé. Love story vypráví o tom, co by se mohlo stát, kdybychom si mohli zopakovat ty nejkrásnější okamžiky našeho života.

Moderátor Pavel Zuna o komedii Tenkrát podruhé

 
Článek

V tomto filmu totiž existuje speciální zážitková agentura, která to s pomocí herců a filmové techniky dokáže zařídit. Victorovi (Daniel Auteuil) se tak poštěstí znovu prožít první rande se svou ženou – dobu, kdy v něm ještě dokázala vidět víc než jen páprdu v dědkovském pyžamu.

„Moc se mi líbil... je pro lidi, kteří mají pocit, že ta láska trochu šediví. Na to je to  bezvadná inspirace,” řekl o filmu Pavel Zuna.

Romantická komedie Tenkrát podruhé představuje francouzské herecké legendy Daniela Auteuile a Fanny Ardantovou a opírá se zejména o scénář. Po uvedení v hlavním programu letošního festivalu v Cannes se dočkala nadšeného přijetí ze strany diváků recenzentů a pyšní se srovnáním s takovými klasikami romantického filmu jako Láska nebeská nebo třeba Amelie z Montmartru. Do kin ji od 2. ledna posílá KVIFF Distribution – společný distribuční label MFF Karlovy Vary, České televize a Aerofilms.

Reklama

Výběr článků

Načítám