Hlavní obsah

Filmové premiéry: Zakleté pírko, Tenkrát podruhé a Nenávist

Právo, Věra Míšková

Zakleté pírko je nová pohádka Zdeňka Trošky. Do nejlepších chvil svého života se mohou vrátit hrdinové francouzské komedie Tenkrát podruhé. Klasický horor Nenávist čeká na milovníky hrůza a strachu.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Zakleté pírko

Aninka žije na statku se dvěma nafoukanými sestrami, kterým musí sloužit. Jednoho dne najde pírko, jehož pomocí si přivolá prince Vítka, zakletého do ptačí podoby. Když zlé sestry zjistí, že se Aninka schází s pohledným mladíkem, pírko jí vezmou, zničí a Vítek zmizí. Jedinou možností, jak zlomit prokletí, je, že ho Aninka najde kdesi ve světě.

Trailer filmu Zakleté pírkoVideo: CinemArt

Zakleté pírko, Česko 2019, pohádka, 95 min., režie: Zdeněk Troška, hrají: Anastázie Chocholatá, Sara Sandeva, Lukáš Pavlásek, Šárka Vaculíková, Lucie Polišenská a další.

Tenkrát podruhé

Jakou dobu byste chtěli zažít, kdybyste měli tu možnost? Před tuto otázku je postaven Victor, když od svého syna dostane dárkový poukaz agentury Time Travelers. Ta s pomocí filmových kulis a herců dokáže zinscenovat jakoukoli epochu a zprostředkovat svým klientům setkání se slavnými osobnostmi dějin. Ale Viktor zatouží znovu zažít první rande se svou ženou...

Trailer k filmu Tenkrát podruhé

Tenkrát podruhé, Francie 2019, rtomantická komedie, 115 min., režie: Nicolas Bedos, hrají: Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier, Fanny Ardantová, Pierre Arditi a další.

Nenávist

Když někdo zemře v náručí ukrutného hněvu… zrodí se kletba. Kletba se usídlí v místě smrti. Ti, kteří se s ní setkají, budou pohlceni její zuřivostí.

Trailer k filmu NenávistVideo: Falcon filmové novinky

Nenávist, USA 2020, horor, 94 min., režie: Nicolas Pesce, hrají: Andrea Riseborough, Lin Shaye, John Cho, Demián Bichir a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám