Hlavní obsah

Film 3Bobule má trailer, mluví v něm i zesnulý Postránecký

Novinky, Stanislav Dvořák

Český film 3Bobule s Kryštofem Hádkem nabízí trailer. Václav Postránecký, který figuroval v předchozích dílech, se snímku už nedožil, je v něm ale přítomný alespoň hlasem.

Trailer k filmu 3BobuleVideo: Bioscop

 
Článek

„Na film se už moc těším. Vzhledem k tomu, že já jsem v době natáčení už měla v břiše Slunce před cílovou rovinkou, doufám, že i film přinese divákům trochu toho slunce do pošmourných březnových dnů. Film jsem zatím neviděla, mám tušení, že realita, smutek, krásno a opravdovost v něm posadí 3Bobule minimálně na stejnou příčku, jako byly první Bobule, ne-li výš. My jsme pro to udělali maximum,“ řekla herečka Tereza Ramba.

Příběhem provází hlas Václava Postráneckého. Hlavní postavy komedie se po jedenácti letech od 2Bobulí posunuly, dospěly, mají trochu jiné starosti a také radosti. Podstatnou roli ve filmu opět hraje krajina kolem Pálavy a víno.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Herec Václav Postránecký

Ve filmu zní hudba skupiny Mirai a také kapely Kryštof, která nahrála pro předchozí Bobule a 2Bobule úspěšné písně Atentát a cyRáno. Tentokrát napsal Richard Krajčo duet s názvem Hvězdáři a přizval k jeho nazpívání slovenskou zpěvačku Simu Martausovou. „Tím, že jsme svázaní s tímhle projektem už od začátku a k oběma předchozím filmům jsme písně natočili, přišlo mi hezké fungovat v celé trilogii,“ dodal Krajčo.

Film bude mít premiéru v kinech 12. března 2020.

Kryštof se Simou Martausovou nahrál duet pro třetí Bobule

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám