Hlavní obsah

Bondgirl Olga Kurylenková se nakazila koronavirem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Olga Kurylenková, bývalá bondgirl z filmu Quantum of Solace, se nakazila koronavirem. Uvedla to sama na sociální síti.

Foto: MGM

Olga Kurylenková jako bondgirl

Článek

„Jsem zavřená doma po pozitivním testu na koronavirus. Už jsem nemocná téměř týden. K mým symptomům patří horečka a vyčerpání. Dávejte na sebe pozor a berte to vážně,” vzkázala bývalá bondgirl.

Herečka, která pochází z Ukrajiny, se prosadila po roce 2000 ve filmech jako  Quantum of Solace, Hitman a Paříži, miluji tě. Později natočila třeba

Nevědomí, Agenta na útěku či Sedm psychopatů.

Olga Kurylenková: Nikdy nezapomenu na to, co je to mít hlad

Styl

Velký ohlas měla černá komedie Ztratili jsme Stalina. Satira na poměry v Sovětském svazu líčila, co se dělo, když zemřel diktátor Stalin. Měla převážně pozitivní recenze, jen v Rusku vyvolala dost podrážděné reakce.

Ze slavných světových herců byli na koronavirus pozitivně testováni Tom Hanks a Rita Wilsonová. Hanks se zrovna připravoval v Austrálii na natáčení filmu o králi rokenrolu Elvisovi Presleym.

Nakažený Hanks s manželkou vyslali světu pozitivní zprávu

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám