Hlavní obsah

Metronome Festival 2022: V červnu vystoupí české i zahraniční kapely

Novinky, Michaela Maršálová, Vojtěch Šelong, luh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Metronome Festival se v Praze koná od roku 2016. Dvoudenní hudební jízdu si letos fanoušci užijí po dvouleté koronavirové pauze. I v roce 2022 na okraji Stromovky vystoupí čeští i zahraniční interpreti mnoha žánrů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Diváci na Metronome Festivalu Prague.

Článek

V roce 2022 se Metronome Festival bude konat v areálu Výstaviště Praha sousedícím se Stromovkou ve dnech 23. až 25. června 2022, a to již popáté. Organizátoři akce chtějí oslovit posluchače různých žánrů i věkových kategorií, program tak bude jistě opět pestrý.

Program

V minulosti na festivalu vystoupili například Sting, Massive Attack nebo Kraftwerk. Pro rok 2022 jsou „taháky” akce Nick Cave a The Bad seeds, ukrajinská kapela GO_A, která se umístila v loňské Eurovizi v top 5, belgická indie pop-rocková skupina Balthazar nebo elektroničtí Underworld.

Rock for Churchill 2022 bude posledním ročníkem

Festivaly

Z „našinců“ se můžete těšit na umělce Marop & Troublegang 10Y, Alice & Dan Bárta, kapelu Čechomor, Lenny, MIG 21 & Orchestr Národního divadla a další. Celý program najdete na webových stránkách pořadatele.

Vstupenky

Vstupenka na celé trvání festivalu Metronome je v prodeji od 2 690 korun, v nabídce jsou i jednodenní lístky a další varianty vstupenek, stačí mrknout na oficiální stránky festivalu. Vstupenky zakoupené na zrušenou akci v roce 2020 i 2021 platí i v náhradním termínu.

Doprava po Praze

Na festival se nejlépe dostanete metrem na zastávku Nádraží Holešovice. Potom dojdete pěšky na Výstaviště Holešovice.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám