Hlavní obsah

Brutal Assault 2022: Cannibal Corpse, As I Lay Dying, Jinjer a další

Novinky, Michaela Maršálová, Vojtěch Šelong, luh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na začátku srpna se měl konat festival Brutal Assault. Stejně jako u mnoha dalších se ale nakonec pořadatelé rozhodli neriskovat a termín konání přeložili na rok 2022. Stejně jako v minulém roce ale chystají alespoň malou verzi, letos pod názvem Josefstadt.

Foto: Alex Švamberk , Novinky

Motörhead na festivalu Brutal Assault

Článek

Brutal Assault je hudební festival zaměřený na heavy metal. Patří mezi přední evropské festivaly svého žánru. V roce 2019 přivítal 23 tisíc návštěvníků. Od roku 1996 se každoročně koná v pevnosti Josefov nedaleko Jaroměře, jen koronavirové restrikce tradici na dva ročníky pozastavily.

Program

Koronavirová pauza nicméně kvalitu programu festivalu nikterak nesnížila. Fanoušci si naživo budou moci užít kapely Cannibal Corpse, Mercyful Fate, As I Lay Dying, Jinjer a mnoho dalších. Seznam všech vystupujících interpretů najdete na webových stánkách festivalu.

Brutal Assault se zaměřuje na temnotu

Kultura

Vstupenky

Festivalová permanentka se prodává za 4100 korun. Zvlášť se prodávají vstupenky na parkovné, do VIP zón a další možnosti, které najdete na oficiálních stránkách festivalu.

Vstupenky zakoupené na rok 2020 i 2021 automaticky platí i v roce 2022.

Doprava

Z Prahy je Josefov vzdálený 132 kilometrů. Do Jaroměře se dá dojet autem nebo vlakem. Přímá autobusová linka z Prahy tam nejezdí.

Ubytování

V Jaroměři se můžete ubytovat v některém penzionu, přespat v apartmánu nebo využít služeb Airbnb.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám