Hlavní obsah

Zpěvačka Rihanna se ukrývá, ale pracuje na nové desce

Právo, jaš
LOS ANGELES

Americká zpěvačka Rihanna pracuje nadále, měsíc po napadení přítelem Chrisem Brownem, na nové desce. Potvrdil to její producent a skladatel Adonis Shropshire: "Jde to velmi dobře. Jejím útočištěm je hudba. Jsou tu samozřejmě neblahé vzpomínky, ale ona se snaží jít kupředu.“

Foto: Právo

Rihanna uvedla, že pokud dojde k soudnímu líčení, bude proti svému příteli vypovídat.

Článek

Zpěvák Brown zaútočil na Rihannu 8. února v Los Angeles, v předvečer udílení hudebních cen Grammy. Policií byl obviněn z napadení a vyhrožování, za což mu hrozí čtyři roky a osm měsíců za mřížemi.

Rihanna uvedla, že pokud dojde k soudnímu líčení, bude proti svému příteli vypovídat. Devatenáctiletý zpěvák by se k losangeleskému soudu měl dostavit 6. dubna. Důvodem napadení byla údajně esemeska v Brownově mobilu od neznámé ženy, kterou si Rihanna přečetla. Brown jí v reakci na to bouchl hlavou o okno auta a začal ji zuřivě bít téměř do bezvědomí.

Internetový magazín People tři týdny po incidentu informoval, že je dvojice údajně opět spolu a před veřejností se ukrývá v domě rappera Seana „Diddyho“ Combse na ostrově Star na Floridě.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám