Hlavní obsah

Zpěvačka Lenny u nás letos samostatně vystoupí třikrát

Právo, jaš

Česká zpěvačka, hudebnice a skladatelka Lenny zažívá jedno z nejvytíženějších a nejkrásnějších pracovních období své kariéry. Na podzim a na jaře absolvovala velmi úspěšné tuzemské koncertní turné a v květnu získala pět Cen Anděl od domácí Akademie populární hudby a aktuálně putuje po pódiích letních festivalů.

Foto: Petr Horník, Právo

Lenny směřuje na zahraniční pódia.

Článek

Současně míří na západoevropský trh a své skladby aktuálně představuje posluchačům v Německu a Itálii. V Německu natočila videoklip k remixu hitu Hell.o, sdělila to česká společnost Universal Music.

Jelikož brzy své aktivity z velké části přesune do zahraničí, oznámila interpretka termíny tří samostatných koncertů, které do konce letošního roku odehraje v České republice a na Slovensku. 8. listopadu se představí v pražském klubu Roxy, 30. listopadu vystoupí v bratislavském Atelieru Babylon a 6. prosince bude k vidění v brněnském klubu Sono.

„Jsem vděčná za příležitost, která se mi dostala. Nejšťastnější jsem na pódiu a to, že mohu nyní cestovat a hrát v nejrůznějších koutech Evropy, je pro mě splněný sen. Je to zkušenost k nezaplacení a jsem ráda, že závěr tohoto roku, jenž byl plný překvapení, strávím se svými českými a slovenskými posluchači. Už teď se těším na tu jedinečnou atmosféru,“ řekla Lenny.

Vedle koncertování ji čeká řada pracovních povinností spojených s podpisem globální smlouvy s německým Universal Music. Má za sebou natáčení videoklipu k remixu singlu Hell.o, za nímž stojí spolu s americkými producenty a remixéry Fancy Cars.

„Začali jsme v šest hodin odpoledne a v šest ráno bylo hotovo. Z výsledku mám radost a doufám, že bude lidi bavit,“ prozradila Lenny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám