Hlavní obsah

Zpěvačka Dáša Zázvůrková představuje klip k písničce o tom, jak se ztratila na cestě životem

Právo, jaš, kul

Zpěvačka a herečka Dáša Zázvůrková představuje videoklip k písničce Hleď si svýho. Jeho režisérkou je herečka Vanda Hybnerová. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Klip Dáši Zázvůrkové k písni Hleď si svýhoVideo: archiv umělkyně

 
Článek

„V mých osmatřiceti letech mi neustále někdo radí, co mám a nemám dělat a neustále se mě někdo snaží předělat k obrazu svému. Protože jsem slušně vychovaná holka a pocházím z malého města, poslušně jsem přijímala všechny ty rady, až jsem se pak ztratila v tom, kudy se chci skutečně vydat,” vypráví Zázvůrková o vzniku písničky Hleď si svýho z loňského alba Mirákl 9.

Do našeptávajících hlasů oslovila své kolegyně ze společného autorského představení Můžem i s mužem - Jitku Sedláčkovou, Kateřinu Kairu Hrachovcovou a Vandu Hybnerovou, která videoklip i zrežírovala.

„Viděla jsem tři Vandiny divadelní režie, dokonce zrežírovala poslední představení svého tatínka Borise Hybnera v divadle Na Zábradlí. Má nejen herecký a pohybový talent, ale především jasný a osobitý styl. A její režijní debut? Je ve stejném duchu, silný příběh podtrhující váhu dané myšlenky, a přitom v tom je humor. To je Vanda Hybnerová, jednoduše ji obdivuju,” podotýká Zázvůrková.

Pro své příznivce chystá koncert, který se uskuteční 21. května v pražském Lucerna Music Baru. Zazní na něm jak písničky z nejnovějšího alba Mirákl 9, tak i starší věci.

Reklama

Výběr článků

Načítám