Hlavní obsah

Žilková ve čtvrtek poprvé nahradí v seriálu Brodskou

Právo, Jana Perglerová

Tereza Brodská, představitelka Báry Jordánové ze seriálu Ulice, byla nucena v prosinci kvůli operaci páteře a následné několikatýdenní rekonvalescenci dočasně přerušit natáčení seriálu v televizi Nova. Vzhledem k tomu, že se rozvyprávěný děj bez postavy Báry v tuto chvíli neobejde, roli dočasně převzala herečka Veronika Žilková.

Článek

Nestandardní herecké výměny manželek budou diváci svědci ve čtvrtek v podvečer na Nově, od 18.45 hodin během stočtrnáctého dílu Ulice. Tvůrci zvolili překvapující a v České republice dosud nepoužité řešení - roli na čas převezme jiná herečka.

"Rozhodně jsme nehledali herečku co nejpodobnější paní Brodské. Spíš jsme měli představu výrazné osobnosti, která bude důstojnou alternativou Terezy a zpacifikuje domácnost Jordánových stejně rozhodně. A tak jsem oslovil Veroniku Žilkovou, kteréžto velice děkuji, že mě s tak zvláštní nabídkou nevyhodila," prohlásil s úsměvem vedoucí projektu Radek Bajgar.

"Myslím, že diváci to s trochou velkorysosti přijmou, zvlášť když si tak oblíbili projekt Výměna manželek," dodal. A jak taková výměna dvou představitelek jedné role před zraky diváků proběhne?

"Úplně normálně, asi jako když přijde paní na úklid. Veronika zazvoní u dveří, pozdraví, vymění si s Terezou pár informací o fungování domácnosti a Tereza odejde. Je to trošku absurdní, ale věřím, že naši diváci mají smysl pro humor," prozradil Bajgar o tom, co se bude na obrazovce Novy dít. Nyní je Brodská opět zdravotně v pořádku a natáčí další díly Ulice. Do seriálu se vrátí ve 140. díle, který uvidíme 17. března.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám