Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Thor totálně smetl všechny Bajkery i Sněhuláky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká fantasy Thor: Ragnarok úplně smetla zbytek filmů v žebříčku návštěvnosti. Nevídaných 154 450 diváků zašlo na Thora za víkend.

Foto: Falcon

Thor: Ragnarok

Článek

Komiksový Thor je v tomto příběhu uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok – konec asgardské civilizace. Ještě předtím musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci Hulkovi.

Druhé místo zaujala česká komedie Bajkeři s výsledkem o řád nižším než Thor. Nenáročná letní komedie vypráví o praštěných klukovských postavách, které mají problém v komunikaci s dívkami. Jeden předstírá, že je homosexuál, aby mu vynášel jeho internetový módní pořad, druhý hraje fantasy hry a otec mu vytýká, že je nenormální, protože se nedívá na porno, třetí zase propadl sociálním sítím.

Na třetím místě je horor Jigsaw a až na šesté místo se velmi rychle propadl Sněhulák – pokus převést knihu známého autora (Jo Nesbo) na plátno, který se moc nevydařil. Přes velký rozpočet a účast známých herců vypadá Sněhulák jako detektivka, které není ani napínavá, ani sofistikovaná, ale spíše banální a zmatená.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Thor: Ragnarok154 450
2.1.Bajkeři35 083
3.-Jigsaw22 787
4.23.Earth: den na zázračné planetě11 046
5.7.Esa z pralesa10 934
6.2.Sněhulák10 695
7.9.Esa z pralesa8 552
8.5.My Little Pony Film10 225
9.8.Lego Ninjago Film6 640
10.11.Hurvínek a kouzelné muzeum5 183
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám