Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Nejvíce diváků v kinech posbíral nejmenší komiksový hrdina Ant-Man

Novinky, ac, kat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prodloužený letní víkend poskytl k návštěvě kina více volného času. Diváci, kteří zrovna neměli namířeno na karlovarský filmový festival, se nejvíce hrnuli na návrat Ant-Mana. Komiksový hrdina ukořistil 45 809 prodaných vstupenek.

Foto: Profimedia.cz

Ant-Man se umí zmenšit natolik, že ho unese mravenec.

Článek

Herec Paul Rudd se jako Ant-Man v kinech poprvé objevil v roce 2015. V pokračování mu dělá společnost jeho parťačka Wasp, která stejně jako on dokáže měnit velikost na úroveň hmyzu. Snímek Ant-Man a Wasp zaznamenal slušnou návštěvnost, ale k letošním komiksovým trhákům z Marvelu Black Panther a Avengers: Infinity War se nepřiblížil. I tak ovšem suverénně vévodí žebříčku víkendových tržeb.

Ant-Man a jeho mravenčí armáda z první pozice sesadili dinosaury, kteří ji ovládali dva předchozí týdny. Film Jurský svět: Zánik říše skončil druhý. Celkem už jej v českých kinech vidělo téměř 300 tisíc lidí, kteří na filmu ocenili především digitální triky.

Třetím nejnavštěvovanějším titulem bylo nejnovější pokračování série o drastickém vyřizování účtů během noci, kdy jsou legalizovány vraždy. Film se sice jmenuje První očista, ale jde již o čtvrtý díl projektu, který diváky stále neomrzel.

Cestu do kina měly i děti. Třetí Hotel Transylvánie s podtitulem Příšerózní dovolená byl čtvrtý, přestože oficiální distribuční premiéru má až tento týden.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Ant-Man a Wasp45 809
2.1.Jurský svět: Zánik říše24 909
3.-První očista9 602
4.-Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená7 224
5.3.Jsem božská6 825
6.2.Escobar6 729
7.127.Manžel na zkoušku5 805
8.-Než přišla bouře5 685
9.4.Příšerky z vesmíru3 889
10.6.Pat a Mat znovu v akci2 609
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám