Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Mars vystřídaly čarodějnice

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Béčkovou příchuť získalo první místo žebříčku návštěvnosti kin. Dostal se tam, i když ne s oslňujícím výsledkem, americký akční fantasy snímek Poslední lovec čarodějnic.

Foto: Bontonfilm

Poslední lovec čarodějnic

Článek

Armády lovců čarodějnic vedou v akčním filmu válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Tak mu nezbývá než zase věčně zabíjet čarodějnice.

Kosmonaut Matt Damon ještě stále bojuje o život na Marsu ve sci-fi Ridleyho Scotta. Zbytek posádky už odletěl v domnění, že je mrtvý. Ale on přežil a ocitne se omylem sám na nepřátelské planetě.

Třetí je postmoderní Dracula. V animované komedii Hotel Transylvánie 2 ubytovává v hotelu turisty. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva – na kterou ostatně také čeká nejedno překvapení –, požádá „Děda” Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají kurz pro strašidla.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Poslední lovec čarodějnic30 549
2.1.Marťan20 174
3.2.Hotel Transylvánie 218 087
4.-Paranormal Activiy: The Ghost dimension14 139
5.35.Stážista8 774
6.57.Ztraceni v Mnichově6 473
7.3.Everest5 364
8.-Mrkáček Bill5 326
9.4.Purpurový vrch4 749
10.-Dokonalý šéf4 614

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám