Hlavní obsah

Zahajovací party TV Barrandov bude režírovat Jiří Adamec

Právo, jp

Nová celoplošná digitální televize TV Barrandov začne vysílat tuto neděli 11. ledna od 11.01 hodin. Večer diváci uvidí od 20.15 v přímém přenosu hodinu a dvacet minut trvající velkou show z barrandovského ateliéru číslo šest, jejíž režie se ujal zkušený Jiří Adamec.

Článek

Opening party Karneval na Barrandově přijde poctít svou návštěvou a zpěvem vícero zlatých slavíků, například Karel Gott či Lucie Bílá nebo Helena Vondráčková, pozvána je i Jiřina Bohdalová a další špičky českého showbyznysu. Večerem má provázet Zuzana Bubílková a Miloš Knor. Na závěr přenosu zazní skladba Show Must Go On TV Barrandov, kterou pro novou televizi na muziku Romana Šandora otextovala Gábina Osvaldová.

V prostorách ateliéru se již pro tyto účely chystá jeviště o rozloze tisíc metrů a hlediště pro sedmset pozvaných diváků. „Rozsvícení nové televize bude mimořádnou společenskou událostí, vedení televize chystá VIP koktejl a after show party pro 600 lidí, nad nimiž se budou vznášet akrobaté a provazolezci,“ sdělil v pondělí Právu PR manager TV Barrandov Petr Stráník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám