Hlavní obsah

Začíná turné hudebního projektu Zemětřesení

Právo, jaš

Před pětadvaceti lety pohnulo Zemětřesení tuzemskou rockovou a metalovou scénou. Dnes je tento hudební projekt čtyř skvělých muzikantů a pocta zpěvákovi Jiřímu Schelingerovi, legenda, která nachystala svůj koncertní návrat. Nedávno vyšlo v reedici debutové album, v neděli 18. listopadu startuje v pražském Paláci Akropolis vůbec první turné.

Foto: archív kapely

Zemětřesení v roce 2018, zleva Štěpán Smetáček, Aleš Brichta, Miloš Doležal, Vlasta Henych a Milan Schelinger.

Článek

Zemětřesení se představí na osmi koncertech v Čechách i na Slovensku. Jeho sestavu tvoří zpěvák Aleš Brichta, kytarista Miloš „Dodo“ Doležal, baskytarista Vlasta Henych a bubeník Štěpán Smetáček. Speciálním hostem bude Milan Schelinger, mladší bratr Jiřího.

„Zemětřesení pro mě představovalo poctu nejen hudbě Jirky Schelingera, ale všem muzikantům u nás, kteří měli podíl na mém rozhodnutí je následovat. Z dnešního pohledu je to pro mě vzpomínka na skvělý projekt s talentovanými a jedinečnými vrstevníky. Díky Zemětřesení se můj hudební život stal pestřejším a ještě zábavnějším,“ říká Henych.

Na všech vystoupeních budou autogramiády a prodej speciálního merchandise (kalendáře, trička, batohy, čepice, mikiny, placky, otvíráky…). Již nyní je polovina koncertů těsně před vyprodáním, druhá polovina se k tomu blíží, proto s nákupem lístků neotálejte.

Zemětřesení tour 2018:

18. 11. Praha, Palác Akropolis

20. 11. Liberec, Lidové sady

21. 11. České Budějovice, KD Vltava

22. 11. Plzeň, Alfa

26. 11. Bratislava, MMC

27. 11. Brno, KD Semilasso

28. 11. Ostrava, Barrák

29. 11. Vrútky, RC Mlyn

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám