Hlavní obsah

Woody Allen namluvil audioknihu s vlastními povídkami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Americký režisér a všestranný umělec Woody Allen je svým obdivovatelům znám také jako příležitostný spisovatel. Některé své humoristické povídky a eseje ze čtyř sbírek namluvil do formátu audioknih.

Foto: Petr Horník, Právo

Woody Allen je umělcem všestranného formátu.

Článek

Woody Allen texty původně publikoval v magazínu The New Yorker a dalších médiích. Z nich pak vznikly sbírky, které vyšly také v češtině pod názvy Čirá anarchie, Vyřídit si účty, Vedlejší účinky a Bez peří.

Audioknihy jsou na webu

Allenovy audioknihy jsou od středy k dostání na specializovaném portálu Audible.com, který provozuje internetový prodejce Amazon.com. Jednotlivé tituly obchod nabízí za 12,95 dolaru (v přepočtu asi 255 korun). Všechny čtyři lze získat i s exkluzivním hodinovým rozhovorem s autorem za 34,95 dolaru.

Obdivovatelé humoru newyorského umělce se mohou těšit na podzim, kdy by měl být do kin uveden jeho nejnovější film You Will Meet A Tall Dark Stranger (Potkáš vysokého tmavého cizince). Čtyřiasedmdesátiletý režisér obsadil o dva roky mladšího Anthonyho Hopkinse do role muže, jenž bojuje se strachem ze stárnutí [celá zpráva].

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám