Hlavní obsah

Wohnout zve v novém klipu do maringotky

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Wohnout vydává klip k písničce Miss Maringotka, titulní ze své loňské desky. Vznikal v lesích u Ústí nad Labem. Hlavní roli vedle členů kapely dostala jediná dáma, a to pražská burleska a malířka vystupující pod jménem Therese Rosier. Na Novinkách.cz má videoklip premiéru.

Nový klip skupiny WohnoutVideo: archiv skupiny

 
Článek

„Natáčeli jsme na úžasném místě. Maringotky všeho druhu korespondovaly se skalnatou oázou plnou čerstvého sněhu. A byla zima. Naše role byly stanoveny přesně tak, jak to k nám sedí. Tedy tři zaprášené báby a Matěj, drsnej švihák,“ popisuje natáčení Honza Homola.

Příběhový videoklip natočil opět Michal Skořepa, se kterým kapela poslední dobou ráda spolupracuje.

Foto: Michal Skořepa

Snímek z videoklipu.

„Wohnouti jsou hraví. Na minulém klipu Bída s nouzí jsem si užil, že si můžu hrát a na Miss Maringotce jsem si směl hrát ještě víc. Není běžné, abyste poslali kapele jako scénář první totální schízu, co vás napadne, s tím, že to s kapelou ještě proberete, a oni vám napíšou, že to celé berou. Natáčení se muselo stihnout za jeden den, takže co jsem si vymyslel, musel jsem si vyžrat. Je ale třeba podotknout, že všichni kluci v čele s Matějem ve svých hereckých výkonech neudělali chybu. Takže to byla radost. Dostkrát jsem za kamerou měnil trenky. Baví mě točit pro Wohnouty pomalu víc než pro vlastní kapelu,“ komentuje natáčení režisér.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám