Hlavní obsah

Vznikne třetí díl Fantastických zvířat

Právo, Tereza Frýdová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože příběh Harryho Pottera skončil, vyprávění z kouzelnického světa z pera J. K. Rowlingové stále pokračuje. Natáčení třetího dílu filmové série Fantastická zvířata začne příští rok na jaře v Brazílii. Informaci přinesl internetový magazín Deadline Hollywood.

Foto: Warner Bros

Katherine Waterstonová a Eddie Redmayne ve filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny.

Článek

Nutno říci, že studio Warner Bros. posunulo původní termín natáčení již podruhé. Jeden z hlavních filmových herců Američan Dan Fogler vysvětlil během konference LeakyCon v americkém Bostonu důvody, které k této skutečnosti vedly.

„Oznámili nám, že film bude větší než předchozí dva dohromady. Potřebovali více času na přípravu, nechtěli nic uspěchat, a tak na to jdou pomaleji. Mohu vám říci, že pojedeme do Brazílie, ale to je zatím tak vše,“ sdělil.

Autorka J. K. Rowlingová tentokrát nepíše scénář sama. Spolupracuje na něm se Stevem Klovesem, který se u předchozích dílů staral pouze o produkci. A protože se jedná o zkušeného scenáristu, který napsal kromě jednoho dílu scénáře všech filmů o Harrym Potterovi, pravděpodobně je to důvod k radosti.

Trailer k filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, který byl do kin uveden loni.Video: Vertical Ent.

Premiéra je v tuto chvíli plánována na 12. listopadu roku 2021 a nebude se jednat o poslední film této série.

Studio má v úmyslu natočit celkem pět snímků, všechny pod režijní taktovkou Davida Yatese.

Moji hrdinové si připadají odlišní, komentuje Rowlingová Fantastická zvířata

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám