Hlavní obsah

Vstupenky na festival Okoř jsou už vyprodány

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vstupenky na Okoř jsou již vyprodané, varovali ve středu organizátoři festivalu. Sobotní program slibuje koktejl českých kapel a interpretů. Návštěvníci se mohou těšit na Martu Kubišovou, MIG 21, Davida Kollera, Mandrage, Anna K, Nightwork a další.

Foto: Profimedia.cz

Marta Kubišová vystoupí v sobotu na festivalu Okoř.

Článek

Potvrdila se zkušenost z předešlých ročníků, kdy bývá festival vyprodán již v předprodeji. Na místě už k dostání vstupenky nebudou. Jak dodává pořadatelka festivalu Hanka Petřinová: „Je mi upřímně líto všech, kteří se na náš festival chystali a odkládali koupi na poslední chvíli. Každým rokem upozorňujeme příznivce, že je jistější si opatřit vstupenky s předstihem a nenechávat vše na poslední chvíli. Naší prioritou je zajištění spokojenosti návštěvníků. Prosíme všechny ty, kteří čekali na koupi na až místě, aby zbytečně nevážili cestu na Okoř."

Brány 12. ročníku festivalu se otevřou ve 13 hodin. Samotný program začne ve 14 hodin a provede jím Tereza Tobiášová. Pokladna na místě se otevře už od 12:00.

Kromě koncertů je pro návštěvníky připraven doprovodný program pro celé rodiny. Děti se mohou vyblbnout na vodním zorbingu, hrát si ve sportovním koutku. Připraven bude také stánek s hračkami a stavebnicemi.

Zajištěna bude kyvadlová doprava

Pro ty větší, kteří přijedou autem, bude letos novinkově představen tester měření hladiny alkoholu v dechu certifikovanými přístroji. "Srpnový Festival Okoř je jedním z nejlepších a nejnavštěvovanějších jednodenních letních hudebních festivalů u nás," řekla Novinkám za organizátory Johana Turnerová.

Stejně jako u předchozích let bude zavedena kyvadlová doprava z pražského Vítězného náměstí a z Kladna na Okoř a zpět. Pro ty, kteří si budou chtít užít romantické louky pod zříceninou hradu Okoř až do ranního rozbřesku, bude připraveno stanové městečko.

V předprodeji je cena vstupenek 400 korun, na místě činí vstupné 450 Kč. Děti do 12 let a vozíčkáři mají vstup zdarma.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám