Hlavní obsah

Vítězem ankety TýTý se stal zábavný pořad Partička

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V pražském Divadle na Vinohradech proběhlo v sobotu večer vyhlašování výsledků divácké ankety TýTý 2011, která měla svůj 21. ročník. Absolutním vítězem letošního klání se stal pořad Partička vysílaný na televizi Prima.

Vítězové ankety TýTý 2011Video: Novinky

 
Článek

Partička porazila další nominované pořady Prostřeno, Soukromá dramata, Televizní Noviny a Všechnopárty.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zástupci vítězného pořadu Partička.

Do čestné Dvorany slávy byl uveden herec Radoslav Brzobohatý, kterého tam přivítala mezi elitní společností herečka Jiřina Bohdalová. Ta se stala jejím členem v loňském roce. Radku Brzobohatému aplaudovali diváci ve stoje.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Herec Radoslav Brzobohatý přebírá květinu od Terezy Kostkové.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Vítězové ankety Týtý za rok 2011.

Na Osobnost televizního zpravodajství byli nominováni Lucie Borhyová, Markéta Fialová, Reynolds Koranteng, Jolana Voldánová, Karel Voříšek. Vítězem této kategorie se stala tvář TV Nova Lucie Borhyová, za kterou cenu převzal její kolega Karel Voříšek.

Kategorie Sportovní moderátor v Tý Tý šest let chyběla. Letos se vrátila a nominováni byli Vojtěch Bernatský, Jaromír Bosák, Martin Pouva, Václav Tittlebach a Robert Záruba. Cenu vítězi Vojtěchu Bernatskému předala tenistka Petra Kvitová.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Sportovní komentátor Vojtěch Bernatský s cenou pro vítěze.

Jako třetí byla vyhlášena kategorie Osobnost televizní publicistiky. Vítězem se stal Václav Moravec, který porazil další nominované Noru Fridrichovou, Josefa Klímu, Janka Kroupu, a Miroslava Vaňuru.

Nominováni v další kategorii zpěváků byli Michal David, Vojta Dyk, Karel Gott, Tomáš Klus a Petr Kolář. Vítězem se stal Michal David.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Michal David přebírá cenu pro vítěze.

Zpěváky následovala kategorie žen, ve které se o vítězství ucházely Lucie Bílá, Ewa Farna, Gabriela Gunčíková, Aneta Langerová, Lucie Vondráčková. Zlaté zrcadlo vyhrála Lucie Bílá, cenu za ní převzal její bratr.

Foto: Petr Horník, Právo

Moderátorkou večera byla Lucie Bílá.

Osobnost televizní zábavy měla tyto nominované: Miroslav Donutil, Marek Eben, Jan Kraus, Ondřej Sokol, Karel Šíp. Zvítězil Ondřej Sokol, za nějž cenu převzal jeho kolega z pořadu Partička Michal Suchánek.

Mezi herci byli nominováni pánové Miroslav Donutil, Rudolf Hrušínský, Petr Rychlý, Svatopluk Skopal a Roman Vojtek. Své kolegy v hlasování diváků porazil Rudolf Hrušínský, kterou si cenu osobně převzal.

Pětice finalistek v kategorii hereček měla složení Zlata Adamovská, Veronika Freimanová, Hana Macuichová, Dana Morávkocá a Simona Stašová. Zlaté zrcadlo si u diváků vybojovala Hana Macuichová, pro kterou to byla již čtvrtá cena.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Vítězní herci Hana Macuichová a Rudolf Hrušínský

Cesty domů, Expozitura, Ordinace v růžové zahradě II., Ulice a Vyprávěj, jsou televizní seriály, které se probojovaly do finálového klání. Divákům se loni na obrazovkách líbil nejvíce seriál České televize Vyprávěj.

V Praze se vyhlašovali vítězové ankety Tý TýVideo: Novinky

V kategorii Objev roku se stal vítězem zpěvák Tomáš Klus. Nominováni spolu s ním byli Jaroslav Mendel, Ondřej Sokol a Hana Vagnerová.

Ve finále měla nejvíc zástupců Česká televize a Nova - obě získaly od diváků po 16 nominacích. Televize Prima jich měla osm, což je zatím nejvíce v její historii. Večerem provázely herečky Jitka Čvančarová a Tereza Kostková.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Moderátorky večera Jitka Čvančarová (vlevo) a Tereza Kostková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám