Hlavní obsah

VIDEO: TV Barrandov odstartovala ve velkolepém stylu

Právo, Jana Perglerová
PRAHA
Aktualizováno

Na nedělní party k oslavě prvního vysílacího dne TV Barrandov se sešel snad celý showbusiness České republiky. Karel Gott, Lucie Bílá, Helena Vondráčková či hvězdičky ze soutěže Česko hledá SuperStar. Žádná z českých celebrit nechyběla, snad kromě Ivety Bartošové. V krátkém rozhovoru pro Novinky přítomní slavní nové televizi popřáli především hodně spokojených diváků.

Foto: Petr Horník, Právo

Na zahajovací party TV Barrandov se objevila celá plejáda českých hvězd.

Článek

Pořadatelé TV Barrandov připravili obrovské jeviště a oslňující show, kterou z přenosového vozu dirigoval zkušený režisér Jiří Adamec. Rolí moderátorů se zhostili Zuzana Bubílková a Miloš Knor.

Toho doposud znali jen diváci sledující HBO a její stand-up Na stojáka. Knor byl milým překvapením a příslibem, že televize dokáže sáhnout i po nových a neokoukaných tvářích, což už malý „televizní dvorek“ potřeboval jako sůl.

Nová celoplošná digitální TV Barrandov odvysílala v neděli večer svou první velkou show a ukázala, ji že „baví bavit“, což je i jejím mottem.

Nicméně ani při tak grandiózní příležitosti se nevyhnula drobným chybám. Show přetekla o dobrou půlhodinu proti programového plánu vytištěnému v novinách a občas diváci v sále viděli něco jiného než diváci u obrazovek. Ale to by zase tak nevadilo. Lze chápat, že nová konkurence na televizním trhu neponechala první den nic náhodě, a proto si raději některé výstupy show předtočila včetně playbacků.

Zuzana Bubílková a Jan Saudek na slavnostně vyzbobeném pódiu při zahájení vysílání TV Barrandovfoto: Právo/Petr Horník

Celebrity popřály všechno nejlepší

Hvězdy showbyznysu a tváře TV Barrandov se předháněli s přáním všeho nejlepšího pro novou televizi. „Přeji ti, abys byla stálicí, ne hvězdičkou, která zasvítí a zhasne,“ řekla například Lucie Bílá.

Téměř 700 diváků, kteří byli pozváni na zahajovací show do barrandovského studia číslo šest, se rozhodně nenudilo ani na open party, která předcházela přímému přenosu, ani na after party, kterou kromě dobrého jídla a pití zpestřovali provazochodci a akrobatky.

Ve studiu šest, kde se party i přenos konaly, se dříve natáčely trikové záběry a také podvodní scény, pod prostornou halou se totiž kdysi nacházel bazén. Zde se například natáčela komedie Jak utopit doktora Mráčka.

Reklama

Výběr článků

Načítám