Hlavní obsah

Ve Stardance dotančil youtuber Kovy

V semifinálovém kole desátého ročníku Stardance, který v sobotu odvysílala Česká televize, vypadli Karel „Kovy” Kovář a Veronika Lišková.

Youtuber Kovy a jeho taneční partnerka zhodnotili svůj výkon ve StardanceVideo: Novinky

 
Článek

Devátý díl začal tanečkem členů poroty do rytmu písně Sexbomb od Toma Jonese. Čtyři páry následně zatančily každý po dvou tancích, a sice slowfox a pasodoble. Následně dva postoupily. Třetí postupující pár vybrali diváci prostřednictvím hlasování. Každý z páru měl tentokrát jednoho z porotců jako trenéra.

První vtrhli v rytmu slowfox na parket Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. „Šel si nádherně plynule Matouši, možná v těch krocích by to mohlo být rytmičtější. Skláním se před vámi, co jste dokázali,“ řekl mentor a trenér páru Zdeněk Chlopčík. „Vypadalo to, jako by tancovali sourozenci Chlopčíkovi,“podotkl Richard Genzer. Dvojice si vytancovala 37 bodů.

Karel Kovy Kovář: Tanec mě vyčerpává víc mentálně než fyzicky

Styl

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička roztancovali obecenstvo o chvíli později. „Dělalo se s vámi výborně, Veronika je duší tanečnice. Cítil jsem z toho ale i únavu,“ svěřil se mentor Jan Tománek. „Na začátku jste se Veroniko ztratila, líbil se mi však boční kontakt,“ konstatoval Chlopčík a Genzer doplnil: „Poprvé jsem si všiml, že máte ruce Veroniko.“ Pár obdržel 32 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková

Pod odborným dohledem Tatiany Drexler zkoušel a tančil Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková. „Mě to s Kovym hrozně bavilo, byli jste výborní, slušelo vám to,“ zhodnotila Drexler. „Všechny mámy a babičky vás touží adoptovat, hrozně vám to slušelo. Škoda těch pouštění se,“ zamyslel se Tománek. „Šel blbě v těch krocích, hlava byla dopředu, jako Hurvínek,“ zhrozil se Chlopčík. Pár byl odměněn 33 body.

Jakub Vágner a Michaela Nováková předvedli pasodoble pod vedením Richarda Genzera. „Pracovali jsme v rovnováhou, spíše takové fígle. Vidět rybáře tancoval, to je jako vidět žrát zebru lva,“ přirovnal Vágnera Genzer. „Když jde chlap se dvěma pokrčenými nohami, tak vypadá blbě. Je mi líto Jakube,“ řekla Drexler. „Měl jsem strach, že budete tančit jako Geňa. Energie byla perfektní a obrovská,“ pomyslel si porotce Chlopčík. Hodnocení se zastavilo na 29 bodech.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jakub Vágner a Michaela Nováková

Druhé kolo odstartovali pasodoblem Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. „Prožíval jsem s vámi celý ten tanec,“ uvedl Zdeněk Chlopčík bez dalšího komentáře. „Mám nový prvek do tancování - Chlopčíkův periskop,“ zaradoval se Genzer a Tománek jej doplnil: „Strečoval jste Matouši tělem.“ Vysloužili si rekordních 40 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

Dalším soutěžím párem v rytmu slowfoxu byli Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička. „Divákovi bych vypíchl snahu tančit, bez mlhy a dalších věcích,“ zhodnotil Tománek. Chlopčík poznamenal, že když se Veronika směje, tak se něco pokazilo. „Trochu na něm visíte a ten Dominik to drží, ale mně to hrozně vadí,“ pomyslela si Drexler. Porotci dali celkem 35 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Matouš Ruml a Natálie Otáhalová

Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková zatančili jako předposlední. „Bylo to krásné a mělo to napětí, trošku vám Kovy ubíhaly nohy,“ vylíčila Drexler. Tománka Kovy nadchnul, měl dobré paže, ale „urval nohy od vršku.“ „Bylo to na vysoké úrovni, vytýkám kontakt a málo energie,“ podotkl Chlopčík. Kovy s partnerkou si vytancovali 33 bodů.

Nakonec tancovali slowfox Jakub Vágner a Michaela Nováková. „Jsi můj první pedagogický úspěch,“ zasnil se porotce Genzer. „Karel a ty Jakube jste chytili nějakou druhou mízu, bylo to báječné. Rybář, který takhle dobře slyší hudbu, to chce potlesk,“ vyzval diváky Tománek. Pár dostal za velkého nadšení 38 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Soutěžní pořad České televize StarDance. Na snímku zbývající taneční páry

Do finále nejprve postoupili Matouš Ruml a Natálie Otáhalová s Jakubem Vágnerem a Michaelou Novákovou. Zbývající dva páry představili tanec podle svého výběru a utkali se o hlasy diváků. Waltz zatancovali Kovy s Liškovou. Khek Kubařová s Vodičkou si vybrali valčík. Divákům se více líbil druhý pár.

Tanečníci předvedli svůj um za doprovodu Moondance Orchestra Martina Kumžáka a jejich taneční kroky i chyby a přešlapy ostřížím okem sledovala porota tvořená dvěma zkušenými veterány Zdeňkem Chlopčíkem a Tatianou Drexler a dvěma nováčky hercem Richardem Genzerem a tanečním trenérem Janem Tománkem.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Matouš Ruml: Už od školy s pohybem koketuju

Je otcem tří dětí, přesto je mezi lidmi zapsán nejvíce jako puberťák Lexa z Comebacku. Málokdo ví, že čtyřiatřicetiletý herec Matouš Ruml, který právě bojuje...

Výběr článků

Načítám