Hlavní obsah

Ve StarDance dotančil Miroslav Hanuš

Novinky, mif

Dalším párem, který opouští taneční soutěž StarDance České televize, je Miroslav Hanuš a Adriana Mašková. Šestý soutěžní večer byl věnován výročí sametové revoluce – pojmu svoboda, ale také širšímu přesahu do hudby a tance. V soutěži zazněly písně, které se staly prostředkem ke svobodě nebo jejím symbolem, ale také známé rokenrolové hity.

Miroslav Hanuš a Adriana Mašková hovoří o konci ve StarDanceVideo: Novinky

 
Článek

V šestém soutěžním večeru jubilejní desáté řady StarDance předvedlo zbývajících šest párů jive, tango a cha-chu. Nejméně se to podle celkového hodnocení, ke kterému přispěli svými hlasy především diváci u televizních obrazovek, povedlo Miroslavu Hanušovi a Adrianě Maškové, kteří v této taneční soutěži dotančili.

„Dávám si desítku, že jsem to dotáhl až sem,“ zhodnotil svůj výkon Hanuš.

Ve StarDance skončila Radka Třeštíková

Kultura
Foto: Petr Horník, Právo

Miroslav Hanuš

Jako první zatancovali youtuber Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková jive. Vystoupení začali stylově v naaranžovaném obývacím pokoji s retro rádiem, tedy v sedě ve křeslech – a v nich také končili. Oba dva přitom měli šaty sladěné do odstínů černé a bílé.

Do vystoupení dal především Kovy takovou energii, že při následném rozhovoru s moderátorem Markem Ebenem nemohl popadnout dech. Porota si přesto výtky neodpustila. „Viděl jsem problém s rovnováhou, pořád jsi padal doprava a pak zase doleva,“ podotkl herec, bavič a tanečník Richard Genzer. Dohromady tanečníci získali od poroty 29 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková

Tři desítky nezopakovali

Herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová získali minulý týden tři desítky, což je samotné překvapilo. V sobotu však žádnou desítku nedostali, tangem si vytančili od poroty celkem 35 bodů.

Především Otáhalová zaujala rudými šaty, ve kterých krásně vynikla smyslnost jednotlivých pohybů. „Bylo to impozantní,“ netajil se svým nadšením z vystoupení moderátor Marek Eben. „Nádherná choreografie, naprosto rytmická,“ ocenil tanečníky porotce Zdeněk Chlopčík.

„Vy mezi sebou máte nějakou chemii, prostě k sobě patříte,“ pochválil vystoupení Genzer.

Foto: Petr Horník, Právo

Matouš Ruml a Natálie Otáhalová

Nečekaný závěr jivu

Olympijská reprezentantka Gabriela Koukalová společně se svým tanečním partnerem Martinem Prágrem předvedli jive. Když biatlonistka, vystupující ve žlutých šatech sundala partnerovi sako a ukázala jeho mužné paže, vysloužila si potlesk všech přítomných dam v hledišti. Úplně nečekaný byl však konec vystoupení, kdy Prágr doslova vyskočil sportovkyni na ramena.

„Na konci jste přetancovala dokonce i Martina, byla jste výborná,“ zhodnotila výkon tanečnice, taneční trenérka a porotkyně Tatiana Drexler. „Já vám tleskám,“ nadchli tanečníci trenéra a choreografa Jana Tománka. Celkem porota udělila soutěžícím 35 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Gabriela Koukalová a Martin Prágr

Foto: Petr Horník, Právo

Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

Miroslav Hanuš a Adriana Mašková předvedli cha-chu. Díky stylově načesaným vlasům omládl známý herec minimálně o deset let, měl ale problémy s rytmem, čehož si všimli i porotci.

„Mistře, já se každou sobotu těším na váš účes – i dnes je úžasný, stejně jako vaše energie při tanci. Ale musím říci, že vám nevadí, že netančíte do hudby,“ neodpustil si kritiku Tománek.

„Adriana ukazuje, jak se to má dělat, a Mirek, jak se to dělat nemá,“ rýpl si do herce v nadsázce Chlopčík.

„Mně se to líbilo,“ zastala se soutěžního páru Tereza Kostková. Od poroty pár získal 27 bodů, vlažné hodnocení si nicméně vysloužilo vlažný potlesk publika.

Celkově to bylo DPH – dobrý, hezký a pěkný.
porotce Richard Genzer

Rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková, která tancovala ve žlutočervených šatech, předvedli jive. Především Vágnerovi dalo vystoupení pořádně zabrat, prakticky během celého hodnocení nemohl popadnout dech.

„Na začátku malinko mimo rytmus. Ale celkově to bylo DPH – dobrý, hezký a pěkný,“ prohlásil Genzer. Oba tanečníci od poroty získali 33 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Jakub Vágner a Michaela Nováková

Tango zatančili Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička. Herečka Kubařová doslova plula na parketu v průsvitných černých šatech, aby odtrhla svého tanečního partnera od psacího stolu. Společně předvedli dokonalou zvedačku, čímž si uprostřed tance vysloužili velký potlesk od všech diváků v sále.

„Bylo to nesmírně emotivní tango, velmi jsem si to užil,“ zhodnotil výkon Chlopčík. „Dominiko, vy jste měla štěstí na partnera, neboť Dominik je evidentně skvělý učitel,“ konstatoval Tománek. Dohromady získali 40 bodů, což je absolutní maximum.

Foto: Petr Horník, Právo

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

Při rokenrolu se poprali o bod navíc

V šestém soutěžním večeru se páry předvedly také v tanečním souboji při tanci rokenrolu. V prvním klání porota pochválila především Miroslav Hanuš, Adriana Mašková, Veronika Khek Kubařová, Dominik Vodička Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, kterým udělila v celkovém hodnocení bod navíc – to ale celkové umístění jednotlivých párů vůbec nezměnilo.

Jednotlivé páry předváděly svůj um za doprovodu Moondance Orchestra Martina Kumžáka. V průběhu večera si diváci České televize mohli vychutnat také emotivní taneční a akrobatické vystoupení v podání Cirku La putyka.

Foto: Petr Horník, Právo

V šestém kole se představilo celkem šest tanečních párů.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám