Hlavní obsah

Ve StarDance budou Xindl X, Vágner či Khek Kubařová, v porotě Genzer

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desátá řada soutěžního pořadu StarDance začíná 12. října ve 20.00 na ČT1. Nabídne nové osobnosti, tematické večery i benefiční díl pro Centrum Paraple.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Veronika Kubařová a Dominik Vodička

Článek

Nové složení má letos odborná porota. Tvoří ji Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík, Richard Genzer a Jan Tománek.

„Coby nová posila poroty na svoje hodnocení půjdu od lesa a přes husí kůži. A jelikož jsem minulý rok trpěl mezi soutěžícími, mám v plánu být letos výrazně hodnější než ostatní porotci,“ poznamenal Genzer.

Taneční páry tvoří Xindl X a Markéta Dostálová, Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, Veronika Kubařová a Dominik Vodička, Tonya Graves a Michal Bureš, Miroslav Hanuš a Adriana Mašková, Karel Kovy Kovář a Veronika Lišková, Nora Fridrichová a Jan Kohout, Gabriela Koukalová a Martin Prágr, Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský nebo Jakub Vágner a Michaela Nováková.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Ondřej Ládek známý jako Xindl X a Markéta Dostálová

Pořadem bude opět provázet osvědčená dvojice moderátorů Marek Eben a Tereza Kostková. Jeden večer bude věnován výročí 17. listopadu, jeden Karlu Gottovi a další třeba pohádkovým melodiím. Tradičně bude jeden večer i benefiční.

„I BBC pochopila, že tento moment dává StarDance etický bonus. Měl jsem strach, že to lidi odradí, ale ono je to přitahuje a bere za srdce,“ vysvětlil Zdeněk Svěrák, který zastupuje Centrum Paraple, ale sám tančit určitě nebude. „Já a tanec? Ne!“ řekl v úterý rezolutně.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám