Hlavní obsah

Vaření, zbraně i život v luxusu na Streamu

Novinky, Stanislav Dvořák

Internetová televize Stream představila ve středu v Praze své programové novinky. Nechybí pořady o vaření, luxusu či zbraních ani o historii a nešvarech byrokracie. Každý týden bude mít jeden z nich premiéru.

Foto: Stream

Moderátor pořadu o luxusu si zašel do prodejny Ferrari. Nekoupil auto, ale všichni se zasmáli.

Článek

Tomáš Pergler, manažer produktového týmu, uvedl, že pro Stream je primární tvorba vlastních pořadů. K nejsledovanějším pořadům patří Slavné dny - rekordy trhaly třeba 21. prosince (Konec světa) a 27. března (Nejhorší letecká katastrofa v dějinách). Populární je také Peklo na talíři, odhalující podvody s potravinami.

„Pořady na Stream.cz jsou stále sledovanější a populárnější. Jedna z posledních epizod seriálu Slavné dny překonala v den své premiéry milión zhlédnutí. Naše pořady mají ale i sílu měnit věci, na které upozorňují. Albert se omluvil po tom, co některé jeho nehezké praktiky komentoval Roman Vaněk v pořadu Peklo na talíři. Lyžařské středisko v Peci pod Sněžkou upravilo podmínky pro lyžaře po odvysílání dílu pořadu A DOST!, který se věnoval jeho recenzi. Věříme, že diváky budou bavit i nově připravované pořady,“ uvedl Lukáš Záhoř, manažer programového oddělení společnosti Seznam.cz.

Záhoř poté představil jednotlivé novinky. Třeba pořad Výjimečný stav je o přežití v extrémních podmínkách, dalším pořadem Trouble Maker provází právník Martin Marek a radí, jak se postavit byrokracii a různým nešvarům.

Foto: Stream

Pořad Ničení povoleno

Ničení povoleno je nová akční show o zbraních a mimořádně poučný je Národ sobě, v němž chce historik Jiří Rak vyvracet mýty z naší historie.

Vypečené reklamy

Novinka Vypečené reklamy upozorňuje na podivuhodné i ulítlé reklamy, na které narážíme na ulici. Darwinovy ceny jsou pořadem Richarda Cacáka, který vyhledává šílence, kteří mimořádně hloupě hazardují se životem.

Život v luxusu provází světem multimilionářů a Veronika Kokešová přichystala pořad Menu v sezóně, kde bude ukazovat, jak si lze vypěstovat vlastní plodiny a dobře si uvařit.

Další novinka, Fasáda, není o stavebnictví, jak by se mohlo zdát, ale spíše o ženách, make-upech, šminkách, krémečcích a tak dále. A na závěr jsou tu Hudební masakry, které sledují to nejhorší z české hudební scény.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám