Hlavní obsah

V Simpsonových si rockeři White Stripes zahrají sami sebe

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle posledních informací je téměř jisté, že skupina White Stripes se objeví v seriálu Simpsonovi. Hudebníci budou samozřejmě dabovat sami sebe.

Článek

Jak uvádí server NME.com, připravovaný díl se má jmenovat Jazzy And The Pussycats, což se může překládat jako Jazzy a kočičky, ale podle kontextu lze připustit i tvrdší slangové výrazy.

Jack a Meg z White Stripes se setkají s Bartem v parodii na jejich klip The Hardest Button to Button. Nestárnoucí grázlík s ježatou hlavou se v tomto díle bude chtít stát jazzovým bubeníkem - k velkému zděšení sestry Lisy, která je známou milovnicí jazzu a hlavně saxofonu.

V Simpsonových se už objevilo obrovské množství slavných herců a hudebníků a většina z nich to pokládá za čest. Za všechny jmenujme třeba Dannyho de Vita, Meryl Streepovou, Steva Martina či moderátora Larryho Kinga. Z hudebníků to byli Sting, Aerosmith, Tom Jones, George Harrison, Barry White, Cypress Hill, U2 a další.

Reklama

Související témata:

Související články

The White Stripes našli nový ráj

Detroitská sourozenecká dvojice Meg a Jack Whiteovi (čili The White Stripes) si předešlými čtyřmi alby vybudovala pověst nekonformních alternativců, kteří boří...

Tvůrci uvažují o obnovení seriálu Futurama

Společnost 20th Century Fox vážně uvažuje o obnovení kresleného TV seriálu Futurama, který získal tři ceny Emmy a v popularitě se ve světě řadí hned...

Výběr článků

Načítám