Hlavní obsah

V Praze vystoupí Twenty One Pilots. Pořadatelé uvolnili poslední vstupenky

Právo, jaš, kul

Koncert americké skupiny Twenty One Pilots v Praze se blíží. V O2 areně se představí již v sobotu 16. února. V rámci svého The Bandito Tour přijede propagovat své loňském album Trench. Pořadatelé koncertu dali do prodeje posledních 300 vstupenek.

Foto: Warner Music

Twenty One Pilots vystoupí 16. února v O2 areně.

Článek

Twenty One Pilots v Praze zahrají potřetí. První vystoupení v roce 2016 vyprodali čtvrt roku předem, další bylo pro velký zájem přesunuto do větší Tipsport areny a potřetí se představí v největší české hale.

Kapelu tvoří Tyler Joseph a Josh Dun. Své v pořadí páté album Trench vydali loni. Jeho předchůdce Blurryface z roku 2015 dvojici přinesl věhlas i komerční úspěch. Ze singlů Stressed Out a Heathens se staly hity a Twenty One Pilots vynesly řadu ocenění včetně Grammy.

Na novince Trench se dvojice vrací ke kořenům. Je to náročné album a zklamán byl každý, kdo před jeho vydáním čekal útok na mainstreamové posluchače. Přesto bylo přijato velmi pozitivně.

Pražská O2 arena bude v sobotu otevřena v 18:30 hodin. Předkapela The Regrettes začne hrát ve 20 hodin, Twenty One Pilots ve 21 hodin.

Může se vám hodit na Zboží.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám