Hlavní obsah

Třímiliónová SuperStar

Novinky, ATO - Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva pořady sledovaly v neděli televizi tři milióny diváků. Prvním bylo otevření Sazka Arény na Nově a druhým hned následující Česko hledá SuperStar. Oba pořady si vybraly takřka dvě třetiny dospělých u obrazovek.

Foto: Josef Zajíc

Orientační běh, Bělský les 20.12.2014: Marek Rigó z Oder vybíhá na 8,5 km . V pozadí budova OMLaZ.s.r.o.

Článek

Cyklus mikrokomedií České televize Nadměrné maličkosti definitivně propadl, vybralo si je jen něco málo nad deset procent diváků, přičemž komponovaný večer Ohrožení reportéři na ČT 2 sledovalo něco přes pět procent. Mnohokrát opakovaný Komisař Rex na Primě přitom upřednostnilo 18 procent a na následující pořad Nikdo není dokonalý se dívalo dokonce 24 procent.

I v sobotu večer kralovala Nova, když Go-Go šou upřednostnilo 55 % diváků (2,3 miliónu), pětina zvolila Ceny Thálie na ČT 1 (835 tisíc) a stejný počet shlédl Případ pro dva na Primě.

V pátek soutěž Chcete být milionářem? na Nově zaujala obligátních 40 procent diváků (1,6 mil), 23 procent  dalo přednost Arabele na ČT 1, 26 procent se dívalo na Taxi, taxi na Primě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám