Hlavní obsah

Třetí Superstar bude s Marešem a Csákovou

TV Nova ve středu ohlásila třetí sérii pěvecké reality show Česko hledá Superstar. Moderovat ji bude Leoš Mareš. I když druhá série měla problém najít aspoň jednu výraznější osobnost a hudební úroveň byla ještě slabší než u první, sledovanost pořadu byla dobrá. Podle Novy byl druhý ročník soutěže "velmi úspěšný" a už v roce 2005 televize oznámila, že chystá pokračování.

Článek

Porota bude jiná. Zasednou v ní "veteráni" Ondřej Hejma a Eduard Klezla, ale také zpěvačka Ilona Csáková. Porotci budou na rozdíl od předchozích ročníků jen tři.

Letos se do soutěže přihlásilo 7643 mladých lidí, z toho 5075 dívek a 2568 chlapců. Průměrný věk je 18 let.

Castingy začínají v pražském hotelu Olympic 11. června a potrvají do 15. června. Z nich vzejde skupina 250 nejlepších a druhé kolo castingů bude od 16. do 18. června. V divadle ABC se pak utká stovka nejlepších od 25. do 26. čevna.   

Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup nabídku Novy na účast ve třetí Superstar loni odmítli. "Jaká bude úspěšnost třetího ročníku SuperStar, se zatím nedá dost dobře posoudit. Při prvním i druhém ročníku byli lidé zvědaví i mírně šokovaní. Mezitím ale v televizích vyjely různé reality show, a proto diváci už soutěž budou vnímat trochu jinak. Domnívám se, že to bůčkem obrostlé české televizní publikum už tak ohromené ze SuperStar nebude," řekla tehdy Osvaldová.

Ve třetí sérii zůstane i oblíbená hvězdná pěchota. "Je to náš vynález, takže v něm budeme pokračovat. My s ním přišli a teď ho používají i v jiných zemích," uvedl ředitel Novy Petr Dvořák.

Anketa

Budete sledovat třetí Superstar?
Ano
22,2 %
Ne
58,5 %
Možná
19,3 %
Celkem hlasovalo 13128 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám