Hlavní obsah

The.Switch zakopali v novém klipu zpěváka do hrobu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbramská rocková skupina The.Switch představila svůj nový videoklip. Byl pořízen k písničce Dávám, která je už třetím singlem z posledního alba. O režii klipu se postaral Jakub „Mahdies“ Mahdal.

Klip k písničce DávámVideo: archív The.Switch

 
Článek

Zpěvák Štěpán Šatoplet byl při natáčení zasypán hlínou a akci si zcela jistě užil i v mírném napětí, neboť dalšími aktéry klipu jsou hadi, housenky, kobylky a brouci. Jejich zajištění si vzal na starost režisér.

„Do zverimexu jsem měl původně namířeno jen pro housenky. Potkal jsem tam ale lehce podivného a zároveň moc fajn chlápka, jenž se mi sám nabídl, že mi půjčí hada, protože je chovatel a má toho doma spoustu. Normálně by mě podobná nabídka asi dost zaskočila, ale teď se to fakt hodilo,“ vysvětlil Mahdal.

„Pro mě je písnička Dávám vždy jedním z vrcholů našeho setu. Ten refrén má v živém podání tak neuvěřitelnou sílu, že mi skoro pokaždé běhá mráz po zádech. Klip, který pro nás Jakub Mahdal natočil naprosto dokonale, pasuje na to, jak v kapele tuhle pecku vnímáme. A rád bych fakt smeknul před naším zpěvákem Štěpánem, který podle mě podal svůj nejlepší herecký výkon,” řekl kytarista Michal „Majkláč“ Novák.

Loni na podzim absolvovali The.Switch klubové turné s novou eponymní deskou, během letošního léta se soustředí především na tvorbu nových skladeb. Naživo je lze vidět v rámci putovní festivalové série Létofest, která navštíví v průběhu prázdnin několik větších měst v zemi.

Na jaro 2019 mají The.Switch v plánu vzpomínkové klubové turné s pracovním názvem Beautiful 15 Years. Chtějí na něm po patnácti letech od vydání vzdát hold svému debutovému albu Beautiful.

Reklama

Výběr článků

Načítám