Hlavní obsah

The Cranberries dokončí album

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Irska rocková skupina The Cranberries dokončí poslední album, které připravovala se svou nedávno zesnulou zpěvačkou Dolores O’Riordanovou. Členové formace to potvrdili na oficiální webové stránce skupiny.

Foto: archív skupiny

Irská rocková skupina The Cranberries.

Článek

„Po dlouhém zvažování jsme se rozhodli dokončit to, co jsme začali už s Dolores. Album jsme začali nahrávat loni, Dolores na ně natočila zpěv. Pokud vše půjde dobře, nové album spatří světlo světa začátkem příštího roku,“ uvádí skupina v prohlášení.

Hudebníci také prozradili, že letos se dostane do prodeje reedice debutového alba Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We? (1993). Kapela v čele s O'Riordanovou začala pracovat na jeho speciální edici loni v létě u příležitosti 25. výročí vydání nahrávky.

Fanoušci se mohou těšit na množství bonusů i dosud nezveřejněných nahrávek z období přípravy alba. Formace původně plánovala vydat remasterovanou reedici tento měsíc, ale po lednovém úmrtí zpěvačky práci odložila.

Dolores O’Riordanová skonala 15. ledna 2018 ve věku 46 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám