Hlavní obsah

Televize Seznam věnuje pátky kvalitním artovým filmům

Novinky, Stanislav Dvořák

Televize Seznam nabízí kromě normálního vysílání i onlinové, což umožňuje sledovat pořady i zpětně na webu www.televizeseznam.cz. Navíc 12. října začnou filmové večery, které nabídnou pravidelný přísun kvalitních artových filmů, ale i seriálů.

Foto: Dreamworks

Dům z písku a mlhy (Jennifer Connellyová a Ron Eldard)

Článek

Na stránce www.televizeseznam.cz najdou diváci kromě zmiňovaného online přenosu a možnosti přehrát si většinu odvysílaného obsahu až sedm dní zpátky i informace o pořadech. Filmové pátky začnou 12. října ve 20:30 snímkem Tajnosti od Alice Nellis. Další pátky přinesou tituly jako Philomena, Dům z písku a mlhy, Mary a Max, Za zavřenými dveřmi či Příběh mého syna.

„Online vysílání Televize Seznam vnímáme jako další distribuční kanál, skrze který chceme našim divákům doručit náš obsah. Ve chvíli, kdy nebudou mít přístup k televizní obrazovce, budou se moci dívat online na svých zařízeních od počítače až po mobilní telefon,“ řekl Jan Průša, manažer produktového týmu Zprávy / Televize.

„Televize Seznam chce svým divákům nabídnout díla, která budou nejen zábavná, ale taková, která je přimějí přemýšlet, inspirují je či je obohatí o zajímavé lidské příběhy. Zároveň jim nabízíme i vlastní originální obsah z dílny Stream.cz, a to v říjnu od pátku do neděle vždy od 20:30 hodin. V pátek se mohou diváci těšit na Kadeřnictví, v sobotu na Hasičárnu Telecí a v neděli na nový seriál Přijela Pouť,“ dodal Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV.

Reklama

Výběr článků

Načítám