Hlavní obsah

Tata Bojs, J.A.R., Dub FX, Modeselektor i Skindred navštíví Vroutek

Novinky, Stanislav Dvořák

Dvacátý ročník festivalu Rock for Churchill je tu. Proběhne 30. a 31. srpna v přírodním areálu Myslivna ve Vroutku na Žatecku a nabídne mezinárodní mix rocku, funky, reggae, hip-hopu a taneční scény.

Foto: Lucie Levá, Právo

Tata Bojs

Článek

Z Berlína dorazí taneční duo Modeselektor, které nedávno vydalo novou desku Who Else, dále vystoupí australský muzikant Dub FX, britská dnb/dubstep dvojice Modestep a osvědčená tvrdá partička Skindred rozduní areál mixem ragga/punk/metal.

Za vycházející hvězdu považují pořadatelé Yungbluda, který boří hitparády nejen svými singly, ale také společnými tracky s Halsey a Machine Gun Kellym.

Foto: rfch.cz

Skindred

Ani české skupiny nebudou chybět, přijedou nejvtipnější a nejslavnější klasici domácího funk-rocku J.A.R. a pražští Tata Bojs si připravili speciální audio-vizuální show k 20 letům festivalu.

„Náš oblíbený festival slaví 20 let a my jsme slavili minulý rok 30 let! To je, zdá se mi, už solidní důvod udělat něco mimořádného. Ladíme scénu, projekce, playlist a show, kterou zatím nikde jinde než na Rock for Churchill hrát letos nebudeme. Těším se moc!“ vzkázal Milan Cais z Tata Bojs.

Dále vystoupí Horkýže Slíže, United Flavour nebo obnovená skupina Gaia Mesiah.

„DJ stage umístěná v tanečním šapitó bude mít letos nejnadupanější program v historii v čele s šesticí zahraničních DJs. Ve Vroutku svou produkci představí Calyx & TeeBee, Ed Rush, Bushwacka!, Technimatic, Bredren a Joachim Pastor. Na Red Bull Soundground stage umístěné na střeše autobusu vystoupí Mydy Rabycad, Skinny Lister, Indy & Wich, Rest a další,“ dodal za pořadatele Jaromír Telenský.

Kompletní program, vstupenky a informace o stanování najdete na rfch.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám