Hlavní obsah

Tarantino stihl dokončit nový film, bude uveden v Cannes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký režisér Quentin Tarantino stihl dokončit svůj nový film Tenkrát v Hollywoodu, a snímek se tak bude moci zúčastnit hlavní soutěže na festivalu v Cannes. Na francouzskou riviéru dorazí i hlavní hvězdy filmu, herci Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbieová. Oznámil to ředitel přehlídky Thierry Frémaut.

Trailer k filmu Tenkrát v Hollywoodu Video: Falcon

 
Článek

„Obávali jsme se, že film, který jde do kin až koncem července, nebude hotový, ale Quentin Tarantino čtyři měsíce nevyšel ze střižny,“ uvedl Frémaut v tiskovém prohlášení.

Nový film režiséra, který v Cannes získal hlavní cenu, Zlatou palmu, už v roce 1994 za snímek Pulp Fiction, se odehrává v Hollywoodu šedesátých let a natočen byl na motivy skutečných událostí.

Hlavními postavami jsou bývalá televizní hvězda Rick Dalton (DiCaprio) a jeho dlouholetý kaskadér a nejlepší přítel Cliff Booth (Pitt), kteří se snaží najít si své místo v měnícím se filmovém průmyslu.

Robbieová hraje v bezmála tříhodinovém snímku těhotnou herečku Sharon Tateovou, manželku režiséra Romana Polanského, kterou bestiálně zavraždila skupina kolem Charlese Mansona.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám