Hlavní obsah

Tango Polívkové ze StarDance ocenili ve Velké Británii

Novinky, Stanislav Dvořák

Na konferenci BBC věnované pořadu Dancing with the Stars (StarDance) byl poprvé vybrán mezi nejlepší světové tance roku i jeden z české verze soutěže, sdělila v pondělí mluvčí České televize Alžběta Plívová. Tango herečky Anny Polívkové a tanečníka Michala Kurtiše s názvem Be Italian jednoznačně zvítězilo u světoznámého porotce americké a britské verze formátu Lena Goodmana.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Anna Polívková při tangu

Článek

„Tango jsme si spolu opravdu užili a dali jsme do něj maximum. Je to pro nás zadostiučinění a máme opravdu velkou radost. Jsem rád i za to, že jsme ukázali, že česká soutěž StarDance je na světové úrovni,“ reagoval na dobrou zprávu Michal Kurtiš.

„Len udělil našemu tanci nejvyšší hodnocení ze všech, tudíž jsme se mohli radovat z vítězství. Ocenil především ohromnou energii tanečního páru i jejich muzikálové provedení tanga, tak jak si ho představuje. Připomínám, že Len patří, stejně jako u nás Zdeněk Chlopčík, k těm přísnějším porotcům, a proto si jeho vysoké známky i pozitivního hodnocení velice vážíme,“ doplnil vedoucí dramaturg zábavy České televize Jan Bors.

„Šestou řadu soutěže StarDance Česká televize odvysílala na podzim loňského roku,“ doplnila Plívová.

Reklama

Výběr článků

Načítám