Hlavní obsah

Tak určitě. Hokejový seriál Lajna bude mít pokračování Lajna 2

Novinky, Stanislav Dvořák

Komediální série ze světa hokejových „inteligentů“ Lajna má pokračování. Lajnu 2 připravil Seznam.cz a uvedena bude v roce 2019. Možná zazní i slavná hláška hokejistů „Tak určitě“.

Foto: Novinky

Seriál Lajna

Článek

„Od 13. ledna se každou neděli mohou diváci Stream.cz a Televize Seznam těšit na příval jadrného humoru hokejového trenéra Luboše Hrouzka v podání Jiřího Langmajera. Osmidílný komediální seriál z pera scenáristy a dramaturga Petra Kolečka koupila internetová jednička od platformy Obbod. Aktuálně Seznam.cz dotočil pokračování seriálu Lajna 2, který divákům přinese také v roce 2019,“ sdělila za tvůrce Hana Holubová.

„Se seriálovou tvorbou budeme v novém roce startovat už v lednu, protože toho pro naše fanoušky chystáme hodně. Na jaře se mohou těšit na tři seriály a kromě již oblíbených stálic v krátkých pořadech přibude i několik zajímavých novinek a formátů. V novém roce se mohou těšit i na novou One Man Show a bude pokračovat pořad Kazma v práci,“ dodal ředitel obsahu Seznam.cz Igor Kalaš.

Stream.cz a zároveň Televize Seznam bude vysílat Lajnu každou neděli od 13. ledna od 20:30 hodin.

„Lajna se zařadila během krátké doby se svými hláškami mezi kultovní seriály, proto když se naskytla možnost získat práva na první sérii a druhou sérii už vyrábět přímo v naší produkci, rádi jsme ji využili. Seriál svým charakterem, stopáží, která přesahuje dvacet minut, a poetikou má ambice být skvělým obsahem jak v on-linu, tak v televizi,“ řekl Daniel Strejc, šéf hrané tvorby Stream.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám