Hlavní obsah

Superúspěšnou desku J.A.R. zremixovali Midi Lidi, Bára Poláková i Mydy Rabycad

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Album Eskalace dobra, které sklidilo nadšené kritiky a posléze i tři Anděly v kategoriích singl, album a skupina, se dočkalo remixů. Nahrávky J.A.R. rozložila a zase znovu složila řada hudebních osobností.

Foto: Warner Music

Eskalace bobra

Článek

Remixové album se jmenuje Eskalace bobra a oficiálně vychází v pátek. Do remixů se pustili Ecson Waldes, Midi Lidi, Bára Poláková, Electric Lady, Mucha Midub, František Štorm nebo Mydy Rabycad.

Celé album sestavil producent a remixér Ecson Waldes: „Každý remixér, kterého Roman Holý oslovil, dostal volnou ruku. Bylo pro mne velkým úkolem sjednotit tak stylově různorodou, ale i generačně pestrou hudbu. Po téměř půl roce postupného nahrávání a mixáží v mém studiu Biotech nabízí Eskalace bobra skladby J.A.R. v naprosto novém kabátě. Věřím, že je fanoušci J.A.R. ocení.”

Foto: Warner Music

Ecson Waldes

Výtvarný návrh obalu alba navazující na Eskalaci dobra vytvořil ilustrátor, malíř a hudebník Aleš Čuma. Album vychází ve fyzické podobě na CD a 2LP, v digitální podobě je rozšířené o jeden track.

Skupina J.A.R. vznikla 17. listopadu 1989. Debutovala počátkem devadesátých let deskou Frtka a postupně se vypracovala na špičku domácí scény nejen muzikantsky, ale i textařsky. Zakládajícími členy byli Michael Viktořík, Oto Klempíř a Roman Holý. Později se přidal známý zpěvák Dan Bárta a další členové. Žánrově se pohybují mezi funky, rockem, hip-hopem a jazzem.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám