Hlavní obsah

Superstar: Jak si Soňa vysloužila vulgarismus

Novinky, Stanislav Dvořák

V nedělní Superstar se diváci kromě několika hrůzných výkonů dočkali i prvních neslušných slov. Po otřesně falešném mňoukání Soni Pavelkové se už neudržela ani porota. Upřímná Ilona Csáková ji ocenila trefným vulgarismem.

Článek

Soňa Pavelková si vybrala píseň Můj pán a už od prvních tónů bylo jasné, že něco nehraje. V hloubkách byla úplně mimo, ale výrazně se to nezlepšilo ani když šla do výšek. Soně přeskakoval hlas a mňoukala, posluchač trpěl. Byl to pravděpodobně nejhorší výkon v celém finále soutěže. "To byl průser!" vyhrkla poté Csáková.

Špatný byl i Roman Lasota a jeho Singing in the Rain. Pokud jste někdy viděli americký film Singing in the Rain, pak ve vás možná lasotovská verze také zanechala pocit naprostého znechucení. Hříšnej jazz Leony Černé vypadal ze začátku jako katastrofa mimo jiné proto, že Leona zapomněla text a něco nesrozumitelně mumlala, pak se ale "rozjela" a nakonec to byl jeden z nejzábavnějších výkonů večera.

David Spilka a jeho Touha znát nebyla úplně košer, některé části zpíval falešně, ale úplně hrozné to nebylo. Starci na chmelu Martina Ševčíka nebyli falešní, ale ani dobří. Zazpíval je mile a nudně. Naopak největším výkonem roztomilého Zbyňka Drdy byla akrobacie. Je pravda, že pohyb mu trochu bránil zpívat a jeho rock´n´roll byl poněkud dýchavičný a neprocítěný, přesto patřil v neděli k nejlepším.

Bára Zemanová zvládla Most přes minulost obdivuhodně. Mělo to výraz. emoce a pár drobných chyb nezakrylo fakt, že ona jediná v neděli zazpívala pořádně.

Anketa

Koho byste vyhodili?
Soňa Pavelková
31,6 %
Roman Lasota
56,4 %
Zbyněk Drda
2 %
David Spilka
2,1 %
Leona Černá
3,1 %
Bára Zemanová
2,4 %
Martin Ševčík
2,4 %
Celkem hlasovalo 31140 čtenářů.

Reklama

Související články

Superstar: Zemanová bodovala, Pavelková zklamala

Další finálový večer soutěže Česko hledá Superstar potvrdil kvality Báry Zemanové, naopak minule zářící Soňa Pavelková už tak přesvědčivá nebyla. Aleš Burket...

Ze SuperStar vypadl Aleš Burket

Devatenáctiletý Aleš Burket z Chomutova v pondělí vypadl ze semifinálové devítky soutěže Česko hledá SuperStar 3. V nedělním kole zpíval písničku skupiny...

Výběr článků

Načítám