Hlavní obsah

Superstar: Falešná Janis a táborový romantik

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máme za sebou další finálový večer Superstar. Soňa Pavelková byla buď nemocná, nebo začala poslouchat Janis Joplin, každopádně zpívala jinak než dříve. Roli romantika táborových ohňů převzal od Aleše Burketa Roman Lasota - bohužel včetně falešného zpěvu. Co další borci?

Článek

Dobrý výkon předvedla Barbora Zemanová (V stínu kapradiny). Její interpretace hitu Jany Kratochvílové byla hodně odlišná od originálu a docela zajímavá. Neudělala žádnou větší chybu a mělo to i jakýsi vlastní "ksicht". Jen tak dále, Báro!

Tereza Najdekrová byla tentokrát za tvrďačku - You Oughta Know od Alanis Morissette jí asi něco říká, snažila se do skladby vcítit a občas to bylo dobré. Bohužel v hloubkách podivně vrávorala. Roman Lasota však se Stínem katedrál vůbec nepotěšil. Nejen, že zpíval jako pro babičku na rodinné oslavě, nudně a bez výrazu, ale dopustil se tolika falší, až se Klezlovi kroutily uši. Naopak Ilona Csáková zřejmě uši zcela ztratila, nebo se do Lasoty zamilovala. Před nevěřícnými pohledy ostatních porotců prohlásila, jak to bylo "skvělý".

David Spilka se pokusil o zmírněné rockerství v superhitu skupiny Everly Brothers Love Hurts. Nevyšlo to. Ve výškách trestuhodně selhal a zneuctil velkou klasiku. Everly Brothers i Nazareth by zaplakali. Leona Černá zvládla pomalou You´re Still the One (Shania Twain) celkem dobře. Má zajímavou barvu hlasu a Klezla jí doporučil dělat country. O tom však Leona nechce ani slyšet.

Výkon Soni Pavelkové byl poněkud překvapivý. Soňa se nastylizovala do jakési zlobivé sexy lolitky a ten chraplák měl v písni Sedm od Black Milk své kouzlo. Na druhou stranu někdy křičela až moc a našly by se i malinko falešné momenty. Learning to Fly Zbyňka Drdy byla asi za trest. Hrozná nuda. Ševčík a jeho Hvězdička blýskavá skončila jen o málo lépe.

Anketa

Koho byste z finále vyhodili?
Leona Černá
8 %
Roman Lasota
59,5 %
Tereza Najdekrová
4,7 %
Zbyněk Drda
3,5 %
Soňa Pavelková
10,9 %
David Spilka
3,4 %
Martin Ševčík
6,6 %
Barbora Zemanová
3,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 28363 čtenářů.

Reklama

Související články

Superstar: Zemanová bodovala, Pavelková zklamala

Další finálový večer soutěže Česko hledá Superstar potvrdil kvality Báry Zemanové, naopak minule zářící Soňa Pavelková už tak přesvědčivá nebyla. Aleš Burket...

Ze SuperStar vypadl Aleš Burket

Devatenáctiletý Aleš Burket z Chomutova v pondělí vypadl ze semifinálové devítky soutěže Česko hledá SuperStar 3. V nedělním kole zpíval písničku skupiny...

Výběr článků

Načítám