Hlavní obsah

SuperStar Anetu Langerovou lákají rockové festivaly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÝ BROD

Zpěvačka Aneta Langerová se pro statisíce českých hudebních fanoušků stala televizní hvězdou první velikosti vítězstvím v soutěži Česko hledá SuperStar. Své místo na české hudební scéně však drobná sedmnáctiletá studentka z Říčan u Prahy nevidí v televizních estrádách, ale na rockových festivalech.

Foto: Kateřina Ostradecká

Vladivojna La Chia zazpívala a zahrála s Alešem Bajgerem v Kreslírně broumovského benediktinského kláštera.

Článek

Svůj "křest ohněm" před rozdováděným vířícím "kotlem" plným tisícovek dychtivých festivalových návštěvníků Langerová absolvovala v neděli, jen několik dní po vystoupení před "nažehleným", převážně dětským publikem na SuperKoncertu ve vyprodané pražské Sazka Areně. Jako hosta ji do svého setu na festivalu Rock for People pozvala úvalská kapela Divokej Bill, společně zazpívali písničku Malování.

"Úplně maximálně si to užívám, je to prostě bomba," řekla po své festivalové premiéře Langerová. "Už v Aréně to bylo úžasné, zpívat před tolika lidmi a na živo. Byl to můj sen a tohle je pokračování," konstatovala zpěvačka, která v září vydá své debutové album a potom chce s "dobrou partou muzikantů" objíždět festivaly.

Nesnáší playbacky

"Všechno to bude živá muzika, já nesnáším playbacky," řekla důrazně. Novou hvězdu, která se svými kolegy nyní zčeřila poklidné vody českého popového nebe, přesto nyní čeká účinkování v několika zábavných pořadech v komerční televizi Nova. "Musíme, máme to ve smlouvě," vysvětlila Langerová.

"Jsem ochotna tohle podstoupit, ale potom bych si chtěla už jet tu svou dráhu," uvedla. Vystupování v televizi se však zpěvačka nebrání. "Ale opravdu jenom ve věcech, kde se opravdu zpívá. Nedělala bych tam ze sebe nějakého tajtrlíka," upřesnila.

Se slávou se smířila

Se slávou, kterou jí vítězství v soutěži přineslo, se donedávna neznámá dívka již "smířila". "Protože nad tím se nedá přemýšlet, jinak by se člověk asi zbláznil," dodala Langerová, která si popularitu podle svých slov "maximálně užívá".

Na Rock for People jí očividně kromě fanoušků k srdci nejvíce přirostla žlutá motorová čtyřkolka; ihned poté, co sestoupila z pódia, na ni nasedla za člena ochranky a nechala se vozit po pulzujícím festivalovém městečku až do konce vystoupení svých hostitelů z Divokého Billa.

Reklama

Související články

Hejma: SuperStar skončila v pravý čas

Hudebník a člen poroty v soutěži Česko hledá SuperStar Ondřej Hejma necítí žádnou nostalgii z toho, že oblíbený pořad skončil. Naopak je spokojen, že hudební...

Výběr článků

Načítám