Hlavní obsah

StarDance: Z kola ven šel herec Suchařípa

Novinky, rei
PRAHA
Aktualizováno

V sobotu pokračoval třetím soutěžním kolem třetí ročník taneční soutěže České televize StarDance aneb Když hvězdy tančí. Po zpěvákovi Bohouši Josefovi a zpěvačce Ivě Frühlingové dostal od diváků černého Petra herec David Suchařípa.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

David Suchařípa a jeho taneční partnerka Albina Zaytseva

Článek

Večer se nesl v duchu paso doble a slowfoxu. Nutno podotknout, že v případě rychlého paso doble měly soutěžící dámy roli trochu snadnější. Hlavní postavou je tanečník, který má napodobovat pohyby španělských toreadorů, tanečnice ho doplňuje. Přesto si někdejší Miss Jana Doleželová podle poroty „dokázala dupnout“ a nastavila laťku vysoko hned z úvodu.

Nižší hodnocení jeho minulého tanečního výkonu ze strany poroty sebevědomí Davida Suchařípy nepodlomilo. Suchařípa herecké nadání ani při slowfoxu rozhodně nezapřel a tentokrát i víc tančil. Podle porotce Zdeňka Chlopčíka ovšem neproplouval zrovna v rytmu.

Dana Batulková vsadila na paso doble a porota její výkon hodnotila vysoko. Přebít to chtěla Zuzana Norisová. Na latinu se prý těšila, ale nakonec kvůli zdravotním potížím volila slow foxtrot. V jejím podání byl ladný, intimní i vtipný. Porotci málem sahali po nejvyšších známkách.

Bosákova gesta okázalá

Bosák už není jen jméno sportovního komentátora, ale i nový originální tanec. Podle moderátora Marka Ebena je inspirovaný tradičními i latinskoamerickými tanci, které ale u něj nejsou příliš patrné. Eben vtipně předznamenal, že u Jaromíra Bosáka půjde o čest.

To po tanci potvrdil porotce Chlopčík. „Viděli jste Tyršovo paso doble v podání inovátora Bosáka,“ řekl a jedním dechem přiznal, že vůbec nestačil sledovat Bosákovy kroky, tak byl jeho výrazem fascinován. Porotci proto byli k Bosákovi shovívaví a udělili mu nadprůměrné známky.

Vladimír Kratina po boku Laury Klimentové, připomínající Marilyn Monroe, večer završil křehkým slowfoxem.

A pocity herce Davida Suchařípy, když se dozvěděl, že s Albinou Zayetsevou vypadli ze soutěže? „Připomíná mi to jeden nápis na náhrobku. Čekal jsem to, ale  ne tak brzy,“ reagoval suchým humorem.

Kolik bodů dostali soutěžící od poroty:Zuzana Norisová35 Dana Batulková30 Jana Doleželová28 Vladimír Kratina27 Jaromír Bosák25 David Suchařípa19

Soutěžící páry StarDance III

Zpěvačka Iva Frühlingová a Michal Kostovčík (vypadli)

Sportoní komentátor ČT Jaromír Bosák a Eva Krejčířová

Herec Vladimír Kratina a Laura Klimentová

Misska a modelka Jana Doleželová a Michal Necpál (vypadli)

Herec David Suchařípa a Albina Zaytseva (vypadli)

Zpěvák Bohouš Josef a Lenka Tvrzová (vypadli)

Herečka Zuzana Norisová a Jan Kliment

Herečka Dana Batulková a Jan Onder

Porota

Zdeněk Chlopčík

Tatiana Drexler

Leona Kvasnicová

Jaroslav Kuneš

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám