Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert Hany Hegerové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Hlavní hvězdou slavnostního koncertu v rámci Dnů Prahy 1 bude zpěvačka Hana Hegerová. Oslavy městské části hlavního města zakončí v Paláci Žofín v neděli 12. února od 19 hodin hudební večer. Soutěžte s Novinkami v pátek 10. února o vstupenky na koncert.

Článek

Prvních deset čtenářů, kteří zodpoví správně na soutěžní otázku, vyhrají po dvou vstupenkách na koncert v pražském Paláci Žofín. Soutěžit můžete v pátek 10. února od 10 do 12 hodin.

OTÁZKA: S kým Hana Hegerová nazpívala píseň Levandulová na albu Potměšilý host?

A: s Karlem Gottem

B: s Petrem Hapkou

C: s Danem Bártou

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1. Odpovídejte na otázku 10. února 2006 od 10 do 12 hodin!

2. Jak odpovídat: Odpovídejte tak, že písmeno vědomostní otázky vepište jako subject (předmět) na e-mail soutez@novinky.cz a do těla zprávy napište vaše jméno, příjmení, město a pro rychlé vyrozumění telefon.

3. Soutěžící mohou na otázku odpovídat pouze jednou.

4. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti, ani je vymáhat právní cestou

5. Účastníkem soutěže se stane každý, kdo akceptuje pravidla soutěže a odpoví na soutěžní otázku. Soutěžící jsou v systému identifikováni e-mailem, ze kterého odesílali odpovědi na otázku.

6. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

7. Výherce vyrozumíme e-mailem, popřípadě telefonicky, pokud uvede telefonický kontakt. Vstupenky si prvních deset výherců vyzvedne na své jméno 20 minut (18:40)  před zahájením večera v pokladně Paláce Žofín.

8. Organizátorem soutěže je Borgis, a.s., Slezská 13, Praha ve spolupráci se společností Korzo.cz

9. Až do odvolání organizátora vyjadřují soutěžící účastí v soutěži souhlas se zařazením do databáze organizátora soutěže, tj. Borgis, která může být použita pro marketingové účely organizátora. Zejména má organizátor právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.novinky.cz.

10. Ze soutěže jsou předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor má právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.

Reklama

Výběr článků

Načítám