Hlavní obsah

Snoop Dogg se cítí být reinkarnací Boba Marleyho a má první reggae singl

Novinky, Stanislav Dvořák

Americký rapper Snoop Dogg si začal říkat "Snoop Lion" a místo rapu se začal věnovat reggae. Dokonce nabubřele prohlašuje, že je reinkarnací Boba Marleyho.

Foto: Profimedia.cz

Snoop Dogg

Článek

Čtyřicetiletý rapper v únoru navštívil Jamajku a prý ho natolik okouzlila, že se rozhodl natočit  příští desku ve stylu reggae. Album nazvané Reincarnated by se mělo objevit v obchodech někdy na podzim.

"Nemyslím to urážlivě, ale jsem unavený rapem," prohlašuje Snoop Dogg. "Chci udělat celou desku úplně bez rapu. Byl jsem na vrcholu v době, kdy jsem začínal. Mám rapové songy, které nikdy nezemřou."

Zdá se, že Jamajka mu silně učarovala, protože natočil i dokumentární film o své cestě po ostrově, který bude mít premiéru na filmovém festivalu v Torontu. Připouští však, že rap neopustí úplně. "Nevzdal jsem to, ale pro tento konkrétní projekt není rap potřeba," vysvětlil.

Novou desku mu zčásti produkuje Diplo a zatím je známo jen pár názvů skladeb jako La La La, No Guns Allowed, Harder Times a Ashtrays And Heartbreaks. Pohodový singl La La La si lze poslechnout na jeho internetových stránkách, ale pěvecké kvality srovnatelné s Bobem Marleym rozhodně nečekejte.

Reklama

Výběr článků

Načítám