Hlavní obsah

Slza uvedla v premiéře klip k písni Vstříc nekonečnům

Právo, kul

Skupina Slza zveřejnila videoklip k písni Vstříc nekonečnům, která je na jejím loňském albu Katarze. Zachycuje v něm euforii úspěšného jarního Katarze Tour 2016. Klip je nejen vzpomínkou pro dvanáct tisíc fanoušků, kteří na některý z vyprodaných koncertů zavítali, ale také pozvánkou na druhou část Katarze Tour 2016, jež startuje 5. října.

Foto: Universal Music - Radek Vebr

Atmosféra koncertů skupiny Slza.

Článek

Videoklip Vstříc nekonečnům kromě koncertních okamžiků zavádí i do zákulisí a představí Petra Lexu a Lukáše Bundila, protagonisty Slzy, v civilnější podobě. „Jarní Katarze Tour byla nezapomenutelnou událostí plnou emocí a zážitků. Chtěli jsme je našim fanouškům připomenout a natočili tak klip z turné. Záběry z koncertů jsou střídány se záběry ze statku u obce Frýdštejn, kde má náš producent Dalibor Cidlinský Jr. studio, ve kterém jsme debutové cd Katarze točili,“ říká Bundil.

Za písní Vstříc nekonečnům stojí tandem Lukáš Bundil - Dalibor Cidlinský Jr., za textem Xindl X. Po hitech Lhůta záruční, Celibát, Katarze a Fáze pád je pátým singlem z desky Katarze.

„Někdy v životě nastane situace, kdy potkáte člověka, u kterého jste od první chvíle přesvědčeni, že je vaší spřízněnou duší. A vy se rozhodnete udělat vše pro to, abyste byli spolu. O tom je píseň Vstříc nekonečnům,“ přibližuje téma písnjičky zpěvák Petr Lexa.

Videoklip je možné zhlédnout ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám