Hlavní obsah

Skupina Slza představuje klip k písni Fáze pád

Právo, kul

Pražská popová skupina Slza, tedy zpěvák Petr Lexa a kytarista Lukáš Bundil, je momentálně na svém prvním koncertním turné. Aktuálně také zveřejňuje nový videoklip. Je k písničce Fáze pád, která je na jejím loňském debutovém albu Katarze.

Foto: Universal Music

Zpěvák Petr Lexa při natáčení klipu

Článek

Po singlech Lhůta záruční, Celibát a Katarze přichází Slza již se čtvrtým singlem a videoklipem. „Fanouškům se tentokrát představujeme v trochu jiném světle a po třech melancholických klipech přicházíme s vtipným, bláznivým videoklipem,“ říká Bundil. „Každý ví, jaké to je usilovat o zdánlivě nedosažitelný cíl, snažit se, i když vás okolí odrazuje a hází klacky pod nohy. Ale vás to přesto neodradí a jdete si za svým cílem. O tom je písnička Fáze pád.“

Lexa k tomu dodává: „Natáčení klipu bylo dost náročné, odnesl jsem si z něj několik modřin a naražených kostí, ale neskutečně jsem si to užil a výsledek za to rozhodně stojí.“

Za námětem a režií nového videoklipu stojí Vít Karas. „Je to v pořadí třetí klip, který jsme s kluky natáčeli, takže jsme si řekli, že bychom to tentokrát měli odlehčit a udělat si ze sebe legraci. A zároveň jsem tím konečně splnil přání svých kamarádů, kteří na mě stále naléhali, že si chtějí zahrát v nějaké mé věci alespoň křoví. Hrají hlavní role a je z nich parta řezníků,“ usmívá se Karas.

Slza na sebe výrazně upozornila v loňském roce. Nejprve zmíněnými singly a v listopadu také debutovým albem Katarze. V sobotu bude usilovat se třemi nominacemi i o výroční Ceny Anděl.

Videoklip k písničce Fáze pár je ke zhlédnutí ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám