Hlavní obsah

Skupina Rybičky 48 ohlásila koncert v O2 areně. Oslaví tak osmnáct let

Právo, jaš, kul

Kutnohorská punkrocková kapela Rybičky 48 oslaví příští rok osmnáct let svého fungování. Vstup do dospělosti stvrdí velkým koncertem 28. listopadu 2020 v pražské O2 areně.

Foto: Ondřej Soukup

Rybičky 48 prožívají výrazné období celé své existence.

Článek

„Jelikož slavíme 18 let, napadlo nás propojit koncert se zkouškou z dospělosti. V O2 areně tak proběhne naše Rocková maturita. Věříme, že do lidí napereme takové energie, že nám tu zkoušku z dospělosti podepíšou za 1+,” říká zpěvák a baskytarista Kuba Ryba.

Rybičky 48 jsou známé svou pódiovou show plnou světel, ohňů a dalších pyro efektů tak, jak to vídáme u koncertů velkých zahraničních rockových hvězd. V podobném duchu se zřejmě ponese i koncert v O2 areně.

„Když byla hala otevřena, ani jsme si nepomysleli, že bychom si v ní mohli někdy zahrát. Pořád platí, že si hraním plníme sny. Vždycky se snažíme jít dál a s každým velkým koncertem představit novou, větší a lepší show. O2 arenu bereme jako další obrovskou výzvu a další metu na cestě za našimi sny,“ dodává kytarista Petr Lebeda.

Připomeňme, že kapela Rybičky 48 hrála v posledních letech velké koncerty ve Velkém sále pražské Lucerny i v pražském Foru Karlín.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám