Hlavní obsah

Skupina Covers for Lovers přichází s klipem k písni Hvězda

Právo, jaš, kul

Pražská rocková skupina Covers for Lovers přichází po roce s novým videoklipem. Aktuální singl Hvězda, ke kterému byl videoklip pořízen, vznikal s přestávkami téměř rok. Na Novinkách.cz má premiéru.

Klip k písničce HvězdaVideo: archív kapely

 
Článek

Nahrávky se producentsky ujal muzikant a skladatel Zdeněk Hrubý (muzikál Robinson – námořník z Yorku). Po hudební stránce se kapela v aktuálním singlu posouvá do poprockových vod. Obsahově je Hvězda, podle slov autora scénáře Aleše Uhlíře, obyčejným příběhem plným neobyčejných věcí.

Samotný děj videoklipu je z větší části situován do historické budovy nově zrekonstruovaného pražského Branického divadla. Za zmínku stojí i herecké obsazení videoklipu. Hlavní role ztvárnili profesionální herci Míša Gatialová, studentka čtvrtého ročníku činohry pražské DAMU, a herec Jakub Vindiš.

Noční záběry na kapelu byly pořízeny na střeše výškové budovy DOS na pražském Žižkově, která skýtá překrásný pohled na noční velkoměsto. Na postu baskytaristy se v klipu objeví i hostující Václav Vaňura alias Láska, který se po rozpadu kapely Ovoce vydal na sólovou písničkářskou dráhu a kapelu v současnosti doprovází na živých vystoupeních.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám